Antena Meniu Search
x

Video "Aici e Veneţia!" Haos pe străzile din Bucureşti şi Ilfov, după doar o oră de ploaie torenţială: inundaţii şi copaci doborâţi de vânt

Şi în Capitală a fost potop aseară. Într-o oră, cât a ţinut codul galben de ploi, au fost inundate zeci de şosele, iar traficul a fost dat peste cap. Furtuna a provocat şi pagube materiale - mai multe locuinţe au fost inundate, iar patru maşini au fost avariate de copacii doborâţi de vânt. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 18.06.2023, 09:01

Vezi și

Timp de o oră a plouat torențial în București. A fost suficient pentru ca sistemul de scurgere să nu mai facă faţă şuvoaielor de apă, astfel că imediat în mai toate zonele au apărut inundaţii. A fost o oră plină pentru pompieri. Şase locuinţe au fost inundate, iar patru copaci au fost doborâţi peste maşini. 

Ana Grigore, reporter Observator: Pe bulevardul Dacia un copac a fost doborât de vânt şi a căzut peste firele de electricitate. Chiar în acest moment pomperii intervin pentru a elibera zona. 

Cod galben de ploi a fost şi în Ilfov

Cod galben de ploi a fost şi în Ilfov. Pe unele străzi din orașul Popeşti Leordeni, apa trecea de pragul autoturismelor. "Aici e Veneţia. N-am cum să ajung acasă, vrei să înot?"

Ploile au făcut prăpăd şi în mai multe localităţi din judeţele Prahova şi Dâmboviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Aici e Veneţia!" Haos pe străzile din Bucureşti şi Ilfov, după doar o oră de ploaie torenţială: inundaţii şi copaci doborâţi de vânt