Antena Meniu Search
x

Video "Aici se circulă tare". Localnicii, revoltaţi de cazul fetiţei pe trotinetă, lovită în plin de o maşină. "Păcat de copil, 7 ani avea"

O fetiţă de 7 ani este în stare gravă la spital după ce a fost lovită în plin de o maşină. Copila era pe o trotinetă electrică în momentul în care a ieşit brusc în faţa autoturismului. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 20:06

Vezi și

Impactul nu a putut fi evitat. Fetiţa a ajuns pe drumul naţional într-o fracţiune de secundă, iar maşina n-a mai putut opri la timp. "E nenorocire!", spune o localnică, iar o alta comentează: "Nu ştiu cum s-a putut întâmpla aşa ceva". "Păcat de copil, păcat de copil, şapte ani avea, era la clasa zero", povesteşte o femeie din sat. "A ieşit copilul în faţă la maşină, maşina cu viteză un pic, s-a dus! Aici se circulă tare ...", explică un martor al accidentului.

Cum s-a petrecut accidentul. Fetiţa pe trotinetă, lovită de maşină

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din zonă se vede cum fetiţa se plimba cu trotineta pe şosea. În faţa casei în care locuieşte, ar fi vrut să treacă strada. Însă, nu s-a asigurat. "A fost găsită o fetiţă în vârstă de 7 ani care prezenta fractură de craniu şi era în stare de inconştienţă. Victima a fost intubată şi a fost chemat elicopterul SMURD", a declarat Marius Stanciu, purtătr de cuvânt ISU Vaslui.

A fost dusă, de urgenţă, la Iaşi. Bunica fetei a avut şi ea nevoie de ajutorul medicilor. Femeii i s-a făcut rău după ce şi-a văzut nepoata în comă. Starea fetiţei este în continuare extrem de gravă. "Pacienta a venit cu traumatism craniocerebral sever, cu prognostic rezervat, intubată-ventilată mecanic. Având în vedere traumatismul şi hemoragia intracerebrală, nu a avut indicaţie de intervenţie chirurgicală", spune Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria. 

Şoferiţa, testată cu aparatul etilotest

Şoferiţa, o femeie de 68 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Potrivit legislaţiei în vigoare, trotinetele electrice pot fi conduse pe drumurile publice doar de persoane de minimum 14 ani, iar până la 16 ani este obligatorie purtarea unei căşti de protecţie. Doar în ultimii trei ani, în România, au avut loc peste 300 de accidente rutiere în care au fost implicaţi conducătorii de trotinete electrice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Aici se circulă tare". Localnicii, revoltaţi de cazul fetiţei pe trotinetă, lovită în plin de o maşină. "Păcat de copil, 7 ani avea"