Antena Meniu Search
x

Ajutoare din Rezerva de Stat! Alimente pentru populaţie şi carburanţi pentru intervenţii

În şedinţa de Guvern s-a decis acordarea de ajutoare pentru oamenii afectaţi de inundaţii. Acestea vor fi scoase din Rezerva de Stat.

 În şedinţa de Guvern s-a decis acordarea de ajutoare pentru oamenii afectaţi de inundaţii. Acestea vor fi scoase din Rezerva de Stat.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), la propunerea vicepremierului Gabriel Oprea, în şedinţa de Guvern de joi s-a aprobat scoaterea din Rezerva de Stat a mai multor produse de primă necesitate şi acordarea imediată ca ajutor umanitar de urgenţă pentru protecţia populaţiei afectate din judeţele Olt, Dolj şi Argeş.

Astfel, pentru judeţul Olt au fost scoase din Rezerva de Stat 3.000 kg conserve carne de porc, 2.000 kg conserve pateu de ficat, 8.208 litri de apă minerală, 2.000 de saltele şi 4.000 de cearşafuri, acestea urmând a fi distribuite oamenilor afectaţi de inundaţii prin grija instituţiei Prefectului Judeţului Olt.

Totodată, au fost scoase de la Rezervele de Stat patru tone de benzină şi şase tone de motorină pentru intervenţiile la situaţiile de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Ajutoare din Rezerva de Stat! Alimente pentru populaţie şi carburanţi pentru intervenţii