Antena Meniu Search
x

Ajutoarele Moșului, la Târgul de Crăciun de la Cluj. În spatele atmosferei magice, stau echipe de profesionişti

Mii de luminiţe, spectacole şi multă bucurie! Asta aduc, în fiecare an, târgurile de Crăciun. Dar în spatele atmosferei magice stau echipe de profesionişti.

Vezi și

Mii de luminiţe, spectacole şi multă bucurie! Asta aduc, în fiecare an, târgurile de Crăciun. Dar în spatele atmosferei magice stau echipe de profesionişti. Mai ales că un târg nu se organizează de pe o zi pe alta.

Târgul de Crăciun din Cluj este unul dintre cele mai frumoare din ţară, dar şi locul unde spiritul sărbătorilor cuprinde pe oricine îi trece pragul. În spatele magiei din Piaţa Unirii a stat însă o întreagă echipă. 

Alexandra e PR-ul moşului. Şi are şi un nume predestinat: Crăciun. A început să asculte colinde din august şi tot de atunci ideile ei au început să prindă contur. 

Alexandra Crăciun, PR Târgul de Crăciun

E absolut minunat să fii în atmosfera de sărbătoare în fiecare zi. Crăciunul este despre familie. Şi despre a petrece timp cu familia. 

De la aceast concept s-a născut târgul de Crăciun. Iar întreg spaţiul a fost amenajat cu bun gust de alt membru al echipei, de profesie arhitect. 

Ilie Bucşa, arhitect

Am încercat să mizăm pe cât de mult pe spaţii aerisite, să încapă cât de multă lume se poate. Căsuţele le-am aliniat, să fie spate în spate. Am păstrat o străduţă. Spre piaţă, avem căsuţa lui Moş Crăciun. Albul, culoarea pe care am mizat. 

Şi fiecare moment petrecut printre luminiţele şi căsuţele cu bunătăţi e imortalizat. 

Toate astea fac din târgul de la Cluj un loc vizitat în fiecare iarnă de mii de turişti. 

Alexandra Crăciun, PR Târgul de Crăciun

A primit lumea foarte bine micile detalii pe care le-am gândit noi. Mesajele, micile rime de pe Facebook, video-urile. Cred că am reuşit să menţinem destul de caldă povestea asta împreună cu publicul nostru. 

Mihai Oprean, coordonator Târg

Avem cele mai frumoase căsuţe, avem un program muzical fantastic, avem cea mai bună echipă, avem cel mai bun patinoar, avem cel mai frumos târg. 

Târgul de Crăciun îşi aşteaptă în continuare oaspeţii. Cu spectacole, patinoar, brăduţi împodobiţi, dar şi multe dulciuri. Iar de toate acestea vă puteţi bucura până 1 ianuarie 2018. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ajutoarele Moșului, la Târgul de Crăciun de la Cluj. În spatele atmosferei magice, stau echipe de profesionişti