Antena Meniu Search
x

Video "Ajutor, ajutați-mă!" Strigătul disperării avea să îi salveze viața Mihaelei. După ce a înjunghiat-o de mai multe ori, bărbatul care i-a fost alături 18 ani, s-a sinucis

Caz şocant într-un cartier rezidenţial de lângă Iaşi. Un individ a încercat să-şi ucidă iubita şi apoi s-a sinucis. Vecinii au fost scoşi în stradă de strigătele de ajutor ale femeii. Ea a scăpat ca prin minune deşi a fost înjunghiată de mai multe ori. Agresorul a fost găsit spânzurat şi cu urme de arsuri pe corp. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.08.2023, 19:19

Vezi și

Scene de groază au tulburat liniştea unei localităţi aflată la câţiva kilometri de Iaşi. Mihaela şi partnereul ei trăiau împreună de 18 ani. Ea are 48 de ani, el 63. În ultima perioadă nu se mai înţelegeau şi s-au despărţit. Dimineaţă, bărbatul a venit să-i ceară explicaţii. Cearta a degenerat şi a lovit-o cu o bâtă metalică. Apoi, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Rănită, cu ultimele puteri, femeia a ieşit în stradă să ceară ajutor.

A ales moartea după ce a înjunghiat-o 

Clara Mihociu, reporter Observator: Vecinii au auzit strigătele femeii şi au sunat la 112 fără să ştie ce s-a întâmplat. Deşi rănită grav, aceasta reuşit să iasă şi a mers pe o distanţă de câteva zeci de metri apoi s-a prăbuşit la pământ.

Martori: El a venit cu maşina, l-am văzut că a venit cu un taxi. Şi imediat după, la vreo 10 minute am auzit-o pe doamna, ajutor, ajutați-mă! Cu sânge am văzut-o, era înjunghiată.

Pe acelaşi subiect

- Ştiu că s-or certat în ultima perioada şi el a plecat de acasă. Din ce ştiu s-au certat şi s-au dat afara unul pe altul.

Imediat după atac, individul a decis să îşi pună capăt zilelor. A dat prima dată drumul la gaze în casă, apoi a încercat să-şi dea foc. În cele din urmă a ieşit în curte şi s a spânzurat.

Ionela Gâmbuță, prim-procuror adjunct: A fost identificată, pe stradă o victimă de sex feminin care prezenat multiple plăgi înjunghiate şi care a fpst trasnportată cu ambulanţa la spital. La imobilul unde victima locuia cu concubinul sau a fost identificată o persoană de sex masculin care era spânzurată şi prezenta urme de incendiere.

Martori: Eu am văzut-o jos! Eu l-am văzut afară, sub nuc. 

- Am ieşit până aici şi am văzut o maşină de poliţie şi ceva jos, nu am înţeles ce e acolo, dar mi-am imaginat că e o persoană. Domnul a injunghiat-o şi el s-a spânzurat.

O armată de medici face eforturi să o salveze pe femeie.

Dr Diana Cimpoeșu Smurd Iași: Se afla în şoc hemoragic de la locul intercvenţiei, a fost adusă în urgenţă.Pacienta a mers în sala de operaţie, pentru că plăgile de la nivelul gătului interesează vasele mari, chiar o leziune de perete al carotidei. Starea este gravă, atât din punct de vedere emoţional, dar şi din punct de vedere fizic.

Mihaela este medic veterinar şi şef de departament la Direcţia pentru Agricultură din Iaşi.

Hoha Gabriel, Director DAJ iasi: Doamna Dărăcuş este un coleg foarte bun şi în acelaşi timp foarte discretă cu viaţa personală.

Criminaliştii încearcă acum să afle dacă bărbatul a premeditat fapta. Violenţa în familie a luat proporţiile unui fenomen în ţara noastă. Doar în primele patru luni ale anului au fost înregistrate aproape 18 mii de cazuri. Au fost emise şi 1.700 de ordine de protecţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Ajutor, ajutați-mă!" Strigătul disperării avea să îi salveze viața Mihaelei. După ce a înjunghiat-o de mai multe ori, bărbatul care i-a fost alături 18 ani, s-a sinucis