Antena Meniu Search
x

Foto "O iubea mult și nu a putut duce". Petronel a ales să moară, după o ceartă cu iubita sa. Tânărul de 27 de ani din Iași era tatăl a trei copii

Nu a mai putut trece peste încă o dezamăgire în iubire. Și-a pus sufletul pe tavă în fața dragostei, iar rănile au sângerat prea mult. Petronel a ales moartea la doar 27 de ani, după ce s-a certat cu iubita sa.

de Monica Palade

la 02.08.2023, 16:24

În trecut, bărbatul din Iași a mai trăit o dezamăgire din care și-a revenit greu. S-a despărțit de femeia cu care avea trei copii. Când a crezut că și-a găsit fericirea, totul s-a spulberat într-o clipă.

A ales moartea în numele iubirii

Între Petronel și iubita sa a început o ceartă zilele trecute, iar el a anunțat că se va spânzura. Nimeni nu a crezut că va și trece la fapte. Duminică, tânărul s-a dus în pădurea de lângă casă și și-a dus planul la bun final. A fost găsit seara de un localnic, care trecea prin zonă și a anunțat poliția.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. „La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au fost sesizați cu privire la faptul că într-o zonă împădurită de pe raza satului Scobâlțeni a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”.

Pe acelaşi subiect

Părinții lui Petronel nu își revin după pierderea fiului lor cel mare. Mai ales că era tatăl a trei copii, pe care îi pierduse pentru că a căzut în patima băuturii.

„Era băiatul meu mare. Aveam atât de multe pretenții de la el, dar sufletul lui s-a umplut de supărări și suferință, pentru că nu a vorbit cu nimeni despre asta. Nu a mai putut, băiatul meu…. A avut o viață grea. A făcut de tânăr 3 copii pe care i-a iubit ca pe ochii din cap și mai apoi s-a despărțit de femeia aia. Nu s-au înțeles și ea l-a lăsat repede. A suferit tare mult, dar a trecut peste. A început să bea mult și după mult timp a găsit-o pe iubita lui cu care era. Însă nu a putut duce ca prima dată…”, a declarat tatăl lui Petronel pentru BZI.

Și vecinii sunt în stare de șoc. „Doamne. Mie nu mi-a venit să cred când am auzit și m-am dus pe șes să văd ce s-a întâmplat. Când mi-a povestit Filaret (n.r. – tatăl ) am început să tremur instant. Eram vecini buni cu toții. Avea grijă de familia lui, îi ajuta. Cine știe de ce a făcut asta. O iubea mult și apoi s-a certat cu iubita lui. I-a zis că se duce să se spânzure, dar ea nu l-a crezut și uite că s-a întâmplat nenorocirea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "O iubea mult și nu a putut duce". Petronel a ales să moară, după o ceartă cu iubita sa. Tânărul de 27 de ani din Iași era tatăl a trei copii