Antena Meniu Search
x

Video Al doilea pod surpat în Neamţ, în mai puțin de două luni. O gaură uriașă a apărut chiar în mijloc, între sensurile de mers

Încă un pod cu probleme în judeţul Neamţ. În comuna Teiul Doamnei s-a surpat o bucată uriaşă din podul aflat în zona intersecției spre Mănăstirea Petru Vodă. 

de Redactia Observator

la 02.08.2022, 07:48

Vezi și

Iniţial, poliţiştii au restricţionat traficul în zonă pentru maşinile de mare tonaj. Ulterior, au fost montate semafoare, traficul fiind reluat pe un fir, alternativ, a anunţat Poliţia Română. Din primele evaluări, incidentul s-a produs datorită suprasolicitării, podul respectiv nefiind semnalat cu probleme de la ultima revizie efectuată de experți. 

55 de poduri din România, în pericol de prăbuşire

Este al doilea incident din Neamţ, care implică probleme grave cu un pod, în mai puţin de două luni. La începutul lunii iunie, un pod rutier peste râul Siret s-a rupt, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă şi un bărbat a fost rănit.

În România există 55 de poduri încadrate în clasa tehnică 5, adică aflate în pericol de prăbuşire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Al doilea pod surpat în Neamţ, în mai puțin de două luni. O gaură uriașă a apărut chiar în mijloc, între sensurile de mers