Antena Meniu Search
x

Video "Ăla de acolo are picioarele rupte, şoferul care era acolo". O șoferiță a făcut prăpăd pe o șosea din Oradea, după ce a derapat cu mașina

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat în Oradea, după un accident în care au fost implicate trei maşini. 15 oameni au avut nevoie de asistenţă medicală şi au fost transportaţi la spital. Impactul a avut loc după ce un şofer a pierdut controlul volanului, a lovit o maşină părcată şi a ricoşat în microbuz. La fața locului au fost mobilizați numeroși salvatori cu mai multe autospeciale, inclusiv descarcerare și ambulanţă pentru transport victime multiple. 

de Georgiana Botez

la 13.02.2023, 14:17

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Calea Clujului din Oradea, la ora 6 şi 40, dimineaţa. Din primele informaţii, se pare că şoferiţa unei maşini a derapat şi a intrat într-un autoturism parcat pe marginea drumului, apoi s-a ciocnit cu microbuzul care venea din sens opus. 

Șofer microbuz: A intrat în derapaj şi a intrat în noi. Ne-a lovit în lateral, eu eram pe banda doi. Am tras un pic, să nu lovească frontal.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe şosea. Pasagerii au fost nevoiţi să iasă fie prin trapa îngustă din plafon, fie prin portbagaj.

19 persoane au fost implicate în acest incident, dintre care 15 au ajuns la spital.

Pe acelaşi subiect

Mircea Uiorean, medic UPU SMURD Oradea: 4 în cod galben medical şi 11 în cod verde. Din fericire în urma evaluărilor efectuate în UPU, gravitatea este mică spre medie a majorităţi victimelor şi niciuna dintre aceste 15 victime nu este în pericol vital în momentul de faţă. 

Șoferul mașinii parcate verifica becurile autoturismului când șoferița a intrat în el

O singură personă a ajuns la spital în stare ceva mai gravă. Este vorba despre şoferul autoturismului parcat pe marginea drumului în momentul în care şoferiţa a intrat în el. Bărbatul verifica becurile maşinii şi astfel a fost prins între cele două autoturisme. 

Ăla de acolo are picioarele rupte, şoferul care era acolo. 

Omul ăla era şofer.

Era şofer acolo. 

Maşina era parcată şi a lovit-o, l-a lovit şi pe el. 

Mircea Uiorean, medic UPU SMURD Oradea: Din fericire, la acest bărbat investigaţiile s-au încheiat şi acestea au infirmat o leziune gravă. Deci, cel mai probabil, acest pacient va pleca acasă. 

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a afla care au fost cauzele ce au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ăla de acolo are picioarele rupte, şoferul care era acolo". O șoferiță a făcut prăpăd pe o șosea din Oradea, după ce a derapat cu mașina