Antena Meniu Search
x

Au fost găsite Alara și Dilara, surorile gemene dispărute în Tulcea. Fetele au stat ascunse după ce s-au certat cu părinții

Alara și Dilara Mițaru, surorile gemene dispărute duminică din localitatea Topolog, județul Tulcea, au fost găsite astăzi. Fetele s-ar fi certat cu părinții și au stat ascunse, potrivit poliției.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.08.2020, 17:28

Au fost găsite Alara și Dilara Mițaru, surorile gemene dispărute în Tulcea
Au fost găsite Alara și Dilara, surorile gemene dispărute în Tulcea. Fetele au stat ascunse după ce s-au certat cu părinții - Facebook
  • Alara și Dilara au dispărut de acasă duminică, 30 august.
  • Cele două fete au fost găsite astăzi, la 5 kilometri de zona unde locuiesc.

Duminică, 30 august, Alara și Dilara Mițaru, două surori gemene în vârstă de 15 ani, au dispărut din localitatea Topolog, județul Tulcea.

Fetele au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

Mama fetelor, Ruxandra Mițaru, a sesizat dispariția fetelor la poliție și a postat un mesaj pe Facebook, cerând ajutorul oamenilor pentru a le găsi pe cele două adolescente.

"Dispărute!!!

In jurul zilei de 30.08.2020 in jurul orei 14 :00 fiicele mele gemene pe numele de Alara și Dilara Mițaru au plecat voluntar de acasă din com. Topolog județul Tulcea . Semnalmente 15 ani 1.56m înălțime blonde ochii albaștri . Rog să distribuiți în număr cât mai mare acest anunț poate cu ajutorul tuturor le vom găsi cât mai repede posibil.

Este sesizată poliția locală de ieri ora 15: 00 dar pana in prezent au fost piste false. Cine are detali despre ele este rugat sa sune la cel mai apropiat sediu de poliție. Sau la Nr de tel 0727152849 - 0724735889- 0740934562 - 0762478331. Vă multumesc!", a scris femeia pe pagina ei de Facebook. 

Astăzi, reprezentanții IPJ Tulcea au anunțat că fetele au fost găsite în localitatea Calfa, la 5 kilometri de zona unde locuiesc.

"În după-amiaza zilei de 31 august a.c., cele două minore au fost identificate de către polițiști, pe raza localității Calfa, nefiind victimele vreunei infracțiuni.

Minorele au stat ascunse, nedorind a fi gasite de membrii familiei sau polițiști. Au plecat de acasă din cauza unor discuții în contradictoriu cu membrii familiei", a transmis IPJ Tulcea.

Și mama fetelor a anunțat pe Facebook că gemenele au fost recuperate.

"Vă multumesc tuturor celor care m-au ajutat la distribuirea acestui anunț. Datorită impactului de pe Facebook cred că ele au fost găsite așa de repede. Fetele au spus ca au plecat de acasă pentru ca au fost certate si pedepsite si ca și cum să se răzbune pe mine.

În urma cu câteva zile, le-am interzis fiicelor mele sa nu se mai întâlnească cu prietenii și prietenele lor care fac parte dintr-un anturaj toxic. Fetele spun ca au dormit sub un pod, însă eu nu cred această variantă. Rămâne ca Poliția să facă cercetari in acest caz. Sanatate multă tuturor", a transmis Ruxandra Mițaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Au fost găsite Alara și Dilara, surorile gemene dispărute în Tulcea. Fetele au stat ascunse după ce s-au certat cu părinții