Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă de coronavirus la Palatul Victoria. Un angajat al Guvernului ar fi intrat în contact cu o persoană infectată

Este alertă de coronavirus la Palatul Victoria, după ce un angajat al Guvernului ar fi intrat în contact cu una dintre persoanele infectate cu Covid-19 din Bucureşti.

de Veronica Micu

la 09.03.2020 , 10:58

Alertă de coronavirus la Palatul Victoria. Un angajat al Guvernului ar fi intrat în contact cu o persoană infectată | Edit | Crop | View - Observator.tv
  • Fiul bucătăresei de la Guvernul României este suspect de coronavirus.
  • Bărbatul ar fi intrat în contact cu o persoană infectată.

Este alertă de coronavirus la Palatul Victoria, după ce un angajat al Guvernului ar fi intrat în contact cu una dintre persoanele infectate cu Covid-19 din Bucureşti.

Femeia de 42 de ani din Bucureşti care a fost testată pozitiv cu coronavirus ar fi avut contact inclusiv cu persoane care lucrează în clădirea Guvernului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, reprezentanţii grupului precizează că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terţe părţi pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia.

În Bucureşti sunt două cazuri de coronavirus, o femeie de 42 de ani şi un bărbat de 49 de ani.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Alertă de coronavirus la Palatul Victoria. Un angajat al Guvernului ar fi intrat în contact cu o persoană infectată