Antena Meniu Search
x

Alerta cu BOMBA in Bucuresti. Pirotehnistii au intervenit de urgenta

A fost agitatie mare in urma cu cateva ore in Capitala. O bucuresteanca a primit un SMS de amenintare. "Daca urci in masina, vei arde ca o torta!" a fost mesajul care a pus pe jar zeci de politisti dar si pirotehnisti.

Vezi și

UPDATE 19:24 Cel care a trimis SMS-ul de amenintare este un bucurestean suparat ca a fost concediat. Fostul angajat al femeii amenintate ca va arde ca o torta risca acum inchisoarea pentru terorism. Politistii au gasit la el noua telefoane de pe care obisnuia sa trimita mesajele de amenintare.

Incidentul a fost sesizat printr-un apel la numarul 112. Pirotehnistii au sosit imediat pe strada Zece Mese, din Sectorul 2 al Capitalei, pentru a face verificari. "Politia Capitalei a fost sesizata la ora 8.38, prin 112, de o femeie care a fost anuntata ca, daca porneste masina, are o bomba sub autoturism", a declarat Emilia Mihai, de la Politia Capitalei.

Politistii au izolat zona si au evacuat persoanele aflate in acel perimetru. In urma verificarilor, autoritatile nu au gasit nici o bomba la locul specificat.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Alerta cu BOMBA in Bucuresti. Pirotehnistii au intervenit de urgenta