Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Update Ameninţare cu bombă în mall-ul Băneasa Shopping City. SRI: "Alerta a fost falsă" | Un copil a vrut să facă o glumă

O alertă cu bombă a avut loc, vineri seara, în mall-ul Baneasa Shopping City din București. Oamenii care se aflau în interiorul centrului comercial au fost evacuați.

de Redactia Observator

la 14.01.2022 , 22:37

UPDATE 22:35 - Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un copil, care a susţinut că a făcut o glumă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, comisarul şef Georgian Drăgan, a anunţat că poliţiştii au identificat persoana care a sunat, vineri după amiază, anunţând că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta Băneasa Shopping City. Acesta a precizat că este vorba despre un copil de aproximativ 15 ani, care a afirmat că a făcut o glumă. Copilul a fost chemat, împreună cu părinţii, la poliţie.

UPDATE 18.40 - Ameninţarea cu bombă la centrul comercial din Băneasa făcută vineri seară este falsă, a anunţat Serviciul Român de Informaţii (SRI).

Vezi și

Ştirea iniţială

Pe acelaşi subiect

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, precum și specialiști din Brigada Antiteroristă a Serviciului Român de Informații. "În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 a fost sesizată prezenţa unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din sectorul 1", a anunţat, vineri, SRI. Avertizarea viza Băneasa Shopping City. 

Alerta cu bombă de la Mall Băneasa, investigată de SRI

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii şi se aplică măsurile de intervenţie standard, în colaborare cu Poliţia Română. Măsurile presupun evacuarea persoanelor, restricţionarea traficului şi verificarea locaţiei pentru a descoperi eventualul dispozitiv plasat în incintă.  

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Ameninţare cu bombă în mall-ul Băneasa Shopping City. SRI: "Alerta a fost falsă" | Un copil a vrut să facă o glumă