Antena Meniu Search
x

Update Ameninţare cu bombă în mall-ul Băneasa Shopping City. SRI: "Alerta a fost falsă" | Un copil a vrut să facă o glumă

O alertă cu bombă a avut loc, vineri seara, în mall-ul Baneasa Shopping City din București. Oamenii care se aflau în interiorul centrului comercial au fost evacuați.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 22:37

Vezi și

UPDATE 22:35 - Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un copil, care a susţinut că a făcut o glumă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, comisarul şef Georgian Drăgan, a anunţat că poliţiştii au identificat persoana care a sunat, vineri după amiază, anunţând că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta Băneasa Shopping City. Acesta a precizat că este vorba despre un copil de aproximativ 15 ani, care a afirmat că a făcut o glumă. Copilul a fost chemat, împreună cu părinţii, la poliţie.

UPDATE 18.40 - Ameninţarea cu bombă la centrul comercial din Băneasa făcută vineri seară este falsă, a anunţat Serviciul Român de Informaţii (SRI).

Ştirea iniţială

Pe acelaşi subiect

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, precum și specialiști din Brigada Antiteroristă a Serviciului Român de Informații. "În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 a fost sesizată prezenţa unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din sectorul 1", a anunţat, vineri, SRI. Avertizarea viza Băneasa Shopping City. 

Alerta cu bombă de la Mall Băneasa, investigată de SRI

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii şi se aplică măsurile de intervenţie standard, în colaborare cu Poliţia Română. Măsurile presupun evacuarea persoanelor, restricţionarea traficului şi verificarea locaţiei pentru a descoperi eventualul dispozitiv plasat în incintă.  

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ameninţare cu bombă în mall-ul Băneasa Shopping City. SRI: "Alerta a fost falsă" | Un copil a vrut să facă o glumă