Antena Meniu Search
x

O alertă falsă cu bombă a ținut sub tensiune zeci de familii din Pitești

A fost panică într-un cartier din Piteşti! Poliţiştii au evacuat apartamentele din două blocuri şi peste 60 de oameni au stat în ger mai bine de două ore, după ce în parcarea dintre clădiri a fost găsit un geamantan abandonat.

Vezi și

A fost panică într-un cartier din Piteşti! Poliţiştii au evacuat apartamentele din două blocuri şi peste 60 de oameni au stat în ger mai bine de două ore, după ce în parcarea dintre clădiri a fost găsit un geamantan abandonat. După ce au verificat coletul suspect, pirotehniştii şi geniştii de la SRI au anunţat că a fost alarmă falsă. 

După un apel la 112, care anunţa că un colet suspect a apărut într-o parcare, cartierul liniştit din Piteşti s-a umplut de maşini de intrevenţie.

Peste 60 de oameni au fost evacuaţi de poliţişti din apartamente, de teama unei bombe.

Coletul suspect - un geamantan vechi - a fost verificat mai întâi cu senzori de mişcare. Fiecare gest al specialiştilor a fost urmărit cu sufletul la gură de locatari.

În costum de protecţie, un genist a căutat pe valiza abandonată eventuale urme de explozibil. Probele au fost imediat analizate în laboratorul mobil al SRI.

După două ore, misiunea s-a încheiat cu o concluzie: coletul suspect era de fapt inofensiv.

Geamantanul abandonat în parcare este acum subiect de anchetă. Dacă va fi găsit, cel care l-a aruncat la întâmplare ar putea primi o amendă de maximum o mie de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O alertă falsă cu bombă a ținut sub tensiune zeci de familii din Pitești