Antena Meniu Search
x

Alertă în Prahova după ce un bărbat s-a plimbat pe stradă cu un cuţit în mână. Le-a spus poliţiştilor că a găsit arma în faţa unui bloc

Poliţiştii prahoveni au intervenit, duminică, într-un cartier din Ploieşti după ce au fost anunţaţi că pe o stradă un bărbat se plimbă cu un cuţit în mână. Acesta a povestit că a găsit cuţitul în faţa unui bloc. Oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

de Redactia Observator

la 10.07.2022, 17:48

Bărbatul se plimba cu un cuţit în mână
Bărbatul se plimba cu un cuţit în mână - Shutterstock - foto ilustrativ

Sesizarea la Secţia 2 Poliţie a municipiului Ploieşti a fost făcută duminică dimineaţă, în jurul orei 07:30, când o persoană a reclamat că pe strada Şoseaua Nordului se află un bărbat care are în mână un cuţit, scrie news.ro.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani din municipiul Ploieşti care a găsit cuţitul în faţa unui bloc, fiind surprins cu el în mână, fără a ameninţa vreo persoană”, informează Poliţia judeţeană Prahova. 

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea, fără drept de obiecte periculoase, bărbatul fiind condus la o unitate medicală de psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Alertă în Prahova după ce un bărbat s-a plimbat pe stradă cu un cuţit în mână. Le-a spus poliţiştilor că a găsit arma în faţa unui bloc