Antena Meniu Search
x

Alertă MAE pentru românii din Grecia. Urmează două zile de furtuni puternice şi ploi torenţiale

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia, că urmează două zile cu furtuni şi ploi torenţiale.

la 12.03.2021, 14:44
Alertă MAE pentru românii din Grecia. Urmează două zile de furtuni puternice şi ploi torenţiale - Facebook

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia, că urmează două zile cu furtuni şi ploi torenţiale.

Potrivit MAE, care citează serviciul local de meteorologie, că zonele afectate în mod special sunt Attica, Peloponez, Insulele Ciclade, Insulele Dodecaneze.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 şi +302106744544 şi cel al Consulatului General la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă, informează un comunicat MAE.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.mae.ro, www.meteoalarm.eu şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Alertă MAE pentru românii din Grecia. Urmează două zile de furtuni puternice şi ploi torenţiale

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg