Antena Meniu Search
x

'Alexandra a vorbit cu trei poliţişti la 112 şi putea fi identificată imediat'

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a anunţat, astăzi, că Alexandra Măceşanu a vorbit cu trei poliţişti atunci când a sunat la 112, nu doar cu doi, aşa cum era cunoscut până acum. De asemenea, fata ar fi oferit mult mai multe informaţii la telefon decât cele făcute publice.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.09.2019, 16:06

Vezi și

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a anunţat, astăzi, că Alexandra Măceşanu a vorbit cu trei poliţişti atunci când a sunat la 112, nu doar cu doi, aşa cum era cunoscut până acum.

De asemenea, fata ar fi oferit mult mai multe informaţii la telefon decât cele făcute publice.

Avocatul Tonel Pop a explicat că, în dosarul instrumentat de Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) cu privire la modalitatea în care autorităţile au intervenit în cazul Alexandrei Măceşanu, există informaţii ce nu au fost făcute publice.

'Am studiat doar puţin din dosar pentru că este foarte mare. Am încercat să îi solicit selectiv procurorului de caz anumite elemente. În mare, a fost de acord. Ce pot să vă spun este că, din declaraţiile poliţiştilor audiaţi aici, cei care au vorbit la 112, sau după 112, cu Alexandra, nu prea coincide cu ce s-a dat public în acel raport al MAI. Pare că ce s-a întâmplat acolo este mult mai grav decât ce a apărut în presă'

Pe acelaşi subiect

Astfel, Alexandra ar fi vorbit la telefon, la 112, nu cu doi, ci cu trei poliţişti şi ar fi oferit mult mai multe informaţii decât cele publicate în conversaţiile de la serviciul de urgenţă.

'Este mult mai grav - detaliile şi speranţa şi probabilitatea să fie găsită, prin datele pe care le-a dat această fetiţă (Alexandra, n.r) erau mult mai mari decât ce s-a auzit şi s-a înţeles în presă. Nu pot să spun ce, dar vă spun că fetiţa - fie între noi, fie înger - ca şi Luiza, a dat date prin care putea fi găsită aproape instantaneu', a declarat avocatul Tonel Pop.

Avocatul a explicat că aceste lucuri, care nu sunt cunoscute, apar în declaraţiile poliţiştilor audiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 'Alexandra a vorbit cu trei poliţişti la 112 şi putea fi identificată imediat'