Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel a strigat în biserică, devastat de durere, cu ochii în lacrimi: "Stela, STELA! Mă simt singur fără tine, draga mea prietenă" (VIDEO)

Alexandru Arşinel a ţinut un scurt discurs, foarte emoţionat, în care a strigat numele prietenei sale de două ori, cu voce tare, parcă pentru a o face atentă.

Alexandru Arşinel a strigat în biserică, devastat de durere, cu ochii în lacrimi: "Stela, STELA! Sunt singur fără tine, draga mea prietenă" (VIDEO)

Alexandru Arşinel şi-a luat adio de la buna sa prietenă şi colegă de peste 40 de ani, Stela Popescu. Actorul a ţinut un scurt discurs, foarte emoţionat, în care a strigat numele prietenei sale de două ori, cu voce tare, parcă pentru a o face atentă la ce urma să spună.

"A plecat Stela şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic şi nu în ultimul rând, tinerilor. Când m-am referit la familie m-am gândit şi la familia noastră, a actorilor de teatru film şi televiziune şi mai ales a familiei noastre, de la teatrul de revistă Constantin Tănase. STELA, STELA! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. După 4 decenii în care am împărţit bucurii, dar mai ales aplauze din partea publicului. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer, în constelaţia marilor români care nu mai sunt printre noi. Dum bun Stela, către stele", a spus Alexandru Arşinel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel a strigat în biserică, devastat de durere, cu ochii în lacrimi: "Stela, STELA! Mă simt singur fără tine, draga mea prietenă" (VIDEO)