Antena Meniu Search
x

Alexandru, băiatul de 18 ani dispărut în Bucegi, a fost găsit mort. Tânărul era căutat de mai bine de două săptămâni

Deznodământ tragic în cazul tânărului de 18 ani, din București, care era dispărut din data de 8 octombrie, după ce a plecat la munte şi nu s-a mai întors. Vineri, după mai bine de două săptămâni de căutări, băiatul a fost găsit decedat pe Valea Caraimanului, de o echipă de salvamontişti.

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 15:03

"Persoana dispărută a fost găsită astăzi, de către o echipă de căutare Salvamont, pe Valea Caraimanului. La operaţiunea de recuperare a trupului neînsufleţit au participat 11 salvatori montani de la Salvamont Prahova, Salvamont Buşteni şi 5 jandarmi montani", au transmis pe pagina de Facebook reprezentanții Salvamont Prahova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu două zile, Poliţia Capitalei a solicitat sprijin în vederea depistării unui tânăr de 18 ani care, pe 8 octombrie, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent. "La data de 23 octombrie, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului", informa un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Alexandru, băiatul de 18 ani dispărut în Bucegi, a fost găsit mort. Tânărul era căutat de mai bine de două săptămâni