Antena Meniu Search
x

Algeria, prea tare pentru România lui Pițurcă!

Naționala de fotbal a României a pierdut ultimul amical al verii în fața selecționatei Algeriei. Africanii s-au impus cu 2-1, reușita "tricolorilor" fiind semnată de Alex Chipciu

Naționala de fotbal a României a pierdut ultimul amical al verii în fața selecționatei Algeriei. Africanii s-au impus cu 2-1, reușita "tricolorilor" fiind semnată de Alex Chipciu 

Pe undeva, rezultatul meciului de la Geneva este unul normal. În fond, România a înfruntat o echipă ce se va bucura de soarele și atmosfera de carnaval de la Rio. Tricolorii au pierdut amicalul cu Algeria cu 1-2, golul naționalei lui Pițurcă fiind semnat de Alex Chipciu în minutul 28, după ce africanii deschiseseră scorul cu șase minute mai devreme. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil pe teren, dar lipsa spectacolului fotbalistic a fost acoperită de nebunia din tribune, acolo unde fanii algerieni au avut nevoie de rugămințile oficialilor propriei naționale pentru a se potoli.

România a arătat ca o echipă decentă în primul mitan, însă a lăsat o impresie total diferită în ultimele 45 de minute. Algerienii au zburdat pe teren și în afara golului de 2-1 marcat de Soudani, au mai avut câteva situații uriașe de a marca. Silviu Lung jr. a fost omul reprizei pentru România, paradele sale limitând proporțiile unei înfrângeri greu de anticipat de fanii trupei lui Victor Pițurcă.

Pentru Algeria urmează un turneu final de Campionat Mondial. Pentru noi, urmează o vară la terase, iar pentru jucătorii naționalei o lună de concediu.

România - Algeria 1 - 2. Au marcat: Chipciu (28) / Bentaleb, Soudani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Algeria, prea tare pentru România lui Pițurcă!