Antena Meniu Search
x

UPDATE Alimentarea cu apă rece în Sectorul 1, întreruptă câteva ore din cauza unei defecţiuni la reţea

Alimentarea cu apă rece a fost întreruptă, sâmbătă dimineaţă, în majoritatea cartierelor Sectorului 1, din cauza unei defecţiuni la reţea, se arată într-un comunicat remis Agerpres de Primăria sectorului 1.

Update ora 15:00 - Compania Apa Nova a anunţat, sâmbătă, într-un comunicat, că apa potabilă a fost înreruptă câteva ore în Sectorul 1, după avaria din zona Bucureştii Noi, alimentarea fiind reluată din alte conducte magistrale, în zona afectată, delimitată de Şoseaua Chitilei, Şoseaua de Centură, strada Băiculeşti şi strada Străuleşti.

După finalizarea lucrărilor, persoanele afectate de această avarie vor beneficia de măsuri compensatorii, precizează compania.

Oficialii Apa Nova Bucureşti au precizat că echipele companiei au început verificările sâmbătă, la ora 04.00 şi au constatat că este o avarie majoră la conducta magistrală de alimentare cu apă din zona Bucureştii Noi, unde a fost găsită o spărtură la o adâncime de peste trei metri, în partea de jos a conductei.

Artera de transport avariată, pusă în funcţiune în anul 1977, deserveşte consumatorii aflaţi în perimetrul delimitat de Şoseaua Chitilei, Şoseaua de Centură, strada Băiculeşti şi strada Străuleşti.

Alimentarea cu apă rece a fost întreruptă, sâmbătă dimineaţă, în majoritatea cartierelor Sectorului 1, din cauza unei defecţiuni la reţea, se arată într-un comunicat remis Agerpres de Primăria sectorului 1.

"În această dimineaţă, alimentarea cu apă rece a fost întreruptă în majoritatea cartierelor Sectorului 1 din cauza unei defecţiuni la reţea. Este vorba despre o defecţiune la inelul principal intervenită în zona străzii Jiului din Sectorul 1 al Capitalei.", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, conducerea Primăriei Sectorului 1 s-a adresat în regim de urgenţă Companiei Apa Nova solicitând informaţii despre această situaţie şi despre termenul în care va fi remediată.

"Reprezentanţii acestei companii au asigurat atât cetăţenii Sectorului 1, cât şi reprezentanţii primăriei, că se lucrează pentru repararea defecţiunii, iar alimentarea cu apă rece în Sectorul 1 va fi reluată în jurul orelor 13,00.", se mai spune în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » UPDATE Alimentarea cu apă rece în Sectorul 1, întreruptă câteva ore din cauza unei defecţiuni la reţea