Antena Meniu Search
x

Video Alimente expirate, rafturi murdare și insecte moarte, la două magazine Mega Image din Ilfov

Nereguli grave la unul dintre cei mai mari retaileri. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit alimente expirate şi produse vândute în vitrine mizerabile, la două magazine Mega Image din Ilfov. Tocmai clienţii au fost cei care au trimis controlul la supermarketuri, sătui de neglijenţa angajaţilor. 

de Ioana Matei

la 02.02.2022, 19:44

Vezi și

În urma controalelor, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit, la raft, produse expirate şi alterate sau fără etichetă. Vorbim despre pâine, biscuiţi, semipreparate din carne, sosuri, dar şi fructe şi legume, în timp ce multe dintre alimentele congelate aveau prea multă gheaţă. În total, au fost oprite de la comercializare 420 de kilograme de alimente.

Insecte moarte printre alimente, la Mega Images

Mai mult, inspectorii au găsit vitrine şi rafturi murdare, cu insecte moarte, pline de rugină şi resturi alimentare. Cele două supermarketuri controlate se află în localitatea Brăneşti, din judeţul Ilfov şi au activitatea suspendată până la remedierea problemelor. Ba, mai mult, inspectorii au propus închiderea supermarket-ului pentru cel mult şase luni.

În acelaşi timp, retailerul a primit şi o amendă în valoare de 35.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alimente expirate, rafturi murdare și insecte moarte, la două magazine Mega Image din Ilfov