Antena Meniu Search
x

Video Altar de lumânări şi rugăciuni pentru fetiţa din Iaşi care a murit la şcoală după ora de sport

Doliu pus la uşă, o bancă la geam devenită altar de lumânări şi o rugăciune spusă la unison de copii şi doamna învăţoare pentru sufletul copilei de 11 ani, care s-a stins din viaţă lângă şcoală, după ora de sport.

de Monica Palade

la 15.12.2021, 13:23

Vezi și

Astăzi nu au mai fost zâmbete printre elevi, ci doar lacrimi şi zeci de întrebări care îşi aşteaptă răspunsul. Putea fi oricine în locul elevei. Pentru că fata nu era cunoscută cu afecţiuni sau alte probleme de sănătate. Aşa că moartea ei continuă să fie învăluită în mister.

S-a întâmplat în comuna ieşeană Butea, din apropiere de Paşcani, după ora de sport. Fetiţa s-a prăbuşit din senin în faţa colegilor săi. Iar echipajele de salvare sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

S-a prăbuşit din senin

Copila plecase cu colegele sale, după ce ora de sport se terminase. Era ora 13, ultima oră, aşa că urma să ia microbuzul ca să ajungă acasă, informează reporterul Observator Clara Mihociu. Doar că nu a mai ajuns. Lângă şcoală, fata a leşinat. În ciuda faptului că la faţa locului au sosit echipaje de salvare de la SMURD Târgu Frumos și Serviciul de Ambulanță Pașcani cu medic pentru copilă nu s-a mai putut face nimic.

„La data de 14 decembrie, am fost sesizați despre faptul că o minoră din comuna Butea a leșinat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată minora, ulterior fiind constatat decesul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Medicii legişti urmează să stabilească din ce cauză a murit eleva de doar 11 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Altar de lumânări şi rugăciuni pentru fetiţa din Iaşi care a murit la şcoală după ora de sport