Antena Meniu Search
x

Drum blocat în judeţul Caraş Severin, din cauza alunecărilor de teren

După zăpezi, ne aşteaptă problemele generate de alunecările de teren. Cel mai nou caz s-a produs în judeţul Caraş Severin. După surprarea unui drum din judeţul Vâlcea, un drum naţional este acum afectat de alunecări de teren.

de Redactia Observator

la 03.02.2019, 11:54

Vezi și

După zăpezi, ne aşteaptă problemele generate de alunecările de teren. Cel mai nou caz s-a produs în judeţul Caraş Severin. După surprarea unui drum din judeţul Vâlcea, un drum naţional este acum afectat de alunecări de teren. De data asta e vorba de şoseaua care leagă Reşiţa de Timişioara, care a fost blocată în judeţul Caraş Severin. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât şoseaua este una intens circulată, iar o tragedie s-ar fi putut întâmpla dacă alunecarea de teren ar fi surpins vreo maşină. 

Totul a început când avalanşa de bolovani şi pământ a blocat complet drumul naţional 58B între localităţile Colţan şi Moniom din Caraş Severin. Locul este cunoscut ca fiind unul cu probleme, mai ales în perioadele în care umiditatea din sol e mare. 

În zonă au venit un echipaj de Pompieri de la Reşiţa şi mai mulţi muncitori de la drumuri. Cu ajutorul utilajelor grele, bolovanii au fost mutaţi de pe carosabil, în albia râului Bârzava.

După aproape trei ore a fost deblocată o bandă de circulaţie şi astfel traficul s-a reluat. La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Caraş Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Drum blocat în judeţul Caraş Severin, din cauza alunecărilor de teren