Antena Meniu Search
x

Video "Am auzit bubuituri". A făcut prăpăd în casa vecinei, după ce femeia l-a reclamat că circulă fără permis. Victima și iubitul ei se ascundeau îngroziți sub pat

O ceartă între vecini se putea încheia cu o tragedie în judeţul Maramureş. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Conflictul ar fi pornit după ce o femeie, vecină cu agresorul, l-a reclamat pe acesta la poliţie pentru că circula fără permis de conducere.

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 08:37

Vezi și

Supărat nevoie mare că a fost prins în fapt, individul şi-a planificat răzbunarea. Înarmat cu o secure şi ajutat de un prieten, individul a dat buzna în casa vecinei în care locuia împreună cu iubitul. Atacatorii au distrus tot ce le-a picat în mână, în timp ce victimele îngrozite, se acundeau sub pat. Nici câinele familiei nu a scăpat de furia indivizilor. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

Victimă: Am auzit bubuituri în geam, unul era cu ţapina când ne-am uitat şi unul cu toporul. I-am cunoscut, vecini, aici. Am două mesaje, unul de la nevastă-sa în care spune că ne-am pus cu cine nu trebuie şi el prin telefon m-a ameninţat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Am auzit bubuituri". A făcut prăpăd în casa vecinei, după ce femeia l-a reclamat că circulă fără permis. Victima și iubitul ei se ascundeau îngroziți sub pat