Antena Meniu Search
x

Video "Am auzit o buşitură mare". A murit captiv în taxiul care trebuia să-l ducă acasă, după ce o şoferiţă de 24 de ani a intrat în plin în vehicul

Accident cumplit, ieri după-amiază, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Galaţi. Un bărbat de 67 de ani, pasager într-un taxi, a murit pe loc, după ce maşina în care se afla a fost lovită din plin de un alt autoturism, condus de o femeie de 24 de ani.  În urma impactului violent, taxiul s-a răsturnat şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Din păcate, bărbatul aflat pe bancheta din spate a taxiului a rămas captiv în maşina făcută zob, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

de Adrian Obreja

la 04.05.2023, 08:31

Vezi și

Tragedia s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 16.00. Bărbatul de 67 de ani îşi comandase un taxi pentru a se întoarce acasă. Într-o intersecţie, șoferiță grăbită nu a mai acordat prioritate şi a intrat în plin în taximetru. Impactul a fost devastator. Maşina izbită puternic s-a răsturnat pe şosea şi a fost acroşată de un alt autoturism care venea din sens opus. 

A murit în drum spre casă

Ciprian Stoica; IPJ Galaţi: O femeie de 24 de ani din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, dinspre strada Alexandru Cernat, către Bulevardul George Coşbuc, când a ajuns la intersecţia cu Strada Morilor a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate şi a intrat în impact cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat cu vârsta de 34 de ani, ce efectua transport de persoane în regim taxi. 

Din păcate, pentru bărbatul care se afla pe bancheta din spate a taxiului acesta a fost ultimul drum. A fost pur şi simplu strivit în maşina făcută praf. Medicii veniţi la locul accidentului au încercat să-l ţină în viaţă, însă în zadar. 

Pe acelaşi subiect

Eugen Chiriţă, ISU Galaţi: Am acţionat cu echipaj de descarcerare. Victima a fost scoasă în stop cardio-respirator din autoturismul răsturnat. Ulterior, echipajele SMURD au aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul victimei în vârstă de 67 de ani. 

Zgomotul puternic i-a scos afară din case şi pe oamenii care locuiesc în zonă.

Martori: Am auzit pocnit, atât. Atât, pocnitura şi după am ieşit. 

- E intersecţia aceasta şi nu dau prioritate. Trebuia să-l lase acesta să treacă şi nu l-a lăsat.

- Am auzit o buşitură mare. Mare, buşitură mare. Păi dacă am auzit de la 300 de metri. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Am auzit o buşitură mare". A murit captiv în taxiul care trebuia să-l ducă acasă, după ce o şoferiţă de 24 de ani a intrat în plin în vehicul