Antena Meniu Search
x

Video "Am bufnit în plâns, nu îmi venea să cred". Acuzații grave la Constanța, după ce un polițist a spulberat un bărbat în noaptea de Revelion

Anchetă la Poliţia Constanţa, după ce un echipaj a spulberat în noaptea de Revelion un bărbat care aprindea artificii pe stradă. În timp ce victima este în stare gravă la spital, prietenii victimei acuză şi un agent venit să ancheteze cazul. Ar fi scos pistolul şi i-ar fi ameninţat, după ce i-au cerut să facă anchetă corectă. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 02.01.2024, 19:31

Vezi și

Prietenii victimei, care se pregăteau să filmeze explozia de bucurie de la trecerea în noul an, au înregistrat, însă, imaginea unei tragedii. Bărbatul de 41 de ani voia să aprindă artificii la miezul nopţii, pe mijlocul unei străzi, când a fost lovit de o maşină de poliţie care mergea cu viteză, deşi era ceaţă, iar vizibilitatea este scăzută. 

  • Martor: Eu am început să plâng, că nu îmi venea să cred. Am zis că e o chestie care nu se poate vedea. Tot acest cartier era în stradă, la propriu. Sărbătoreau Revelionul, toată lumea sărbătorea cu şampanie.
  • Cristina Niţă, reporter Observator: Imediat după ce a fost lovit de autospeciala poliţiei, bărbatul a ajuns de urgenţă aici, la Spitalul Judeţean din Constanţa. Este internat pe secţia de Chirugie, în stare stabilă, iar medicii spun că evoluția este favorabilă.

Apropiaţii s-au temut de o dublă tragedie. Nu ştiau cum vor reacţiona părinţii bărbatului lovit de Poliţie când vor afla că fiul lor este la spital. 

  • Cumnata victimei: Este confuz, din cauza loviturii, față lui este tumefiată, vânătăi pe tot corpul, gambele inflamate. Impactul a fost dureros, pentru că noi am încercat să evităm să-i trecem prin această traumă, mai ales că mama și tatăl lui au niște afecțiuni.
Pe acelaşi subiect

Prietenii victimei acuză şi un agent de la Rutiera din Constanța

Venit să îşi ancheteze colegii, ar fi scos pistolul când martorii îi cereau insistent să dea declaraţii, ca să spună ce s-a întâmplat. 

  • Martor: Am venit cu mâinile în buzunar, moment în care domnul ofiţer a scos pistolul și l-a fluturat către noi, l-a îndreptat către noi, fără niciun motiv. Dânşii au venit i-au pus alcooltestul, după care au măsurat impactul şi până unde a fost proiectat acel adult şi au plecat. Aia a fost toată ancheta.
  • Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un polițist din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, pe care l-ar fi tras de uniformă. Acesta ar fi scos pistolul din dotare, pentru a efectua somațiile legale.

Până acum, un singur poliţist este anchetat - agentul care a dat cu maşina peste bărbatul ieşit în stradă să aprindă artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Am bufnit în plâns, nu îmi venea să cred". Acuzații grave la Constanța, după ce un polițist a spulberat un bărbat în noaptea de Revelion