Antena Meniu Search
x

Video "A scos pistolul la noi. Am fost amenințați". De frică să nu fie bătut, polițistul care l-a lovit în plin pe bărbatul din Constanța ar fi scos arma

Scene de groază în Constanţa, chiar în noaptea de revelion, când petrecăreţii se bucurau de focurile de artificii. Din cauza fumului creat de petarde, dar şi a ceţii dense, un echipaj de poliţie nu i-a văzut pe oamenii din mijlocul străzii şi a intrat în plin, cu maşina, în ei. Un bărbat a fost grav rănit, iar un poliţist a fost nevoit să scoată pistolul pentru a nu fi linşat de martori.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 09:22

Vezi și

Martor: "Bă, l-a lovit, l-a lovit! Nu cred!"

Martor: Era 12 noaptea.să punem nişte artificii, a trecut maşina poliţiei, una, a trecut frumos şi a doua care a trecut l-a luat în plin şi l-a aruncat!

Scenele şocante au avut loc într-un cartier liniştit de la marginea Constanţei. Străzile erau pline de oameni care se bucurau de artificii.

De frică să nu fie bătut, agentul ar fi scos pistolul la intimidare

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, trece o maşină de poliţie. Şoferul încetineşte, pentru că în jur sunt mulţi petrecăreţi. În perdeaua de fum de la petarde şi ceaţă, un bărbat încearcă să aprindă o cutie de artificii. În viteză, se apropie un al doilea echipaj de poliţie, care nu-l vede şi-l loveşte în plin.

Cristina Niță, reporter Observator: Bărbatul punea artificii pe şosea. Din cauza vizibilitatii reduse, a fost acrosat de masina de politie in aceasta zona!

Martor: Cam de aici l-a luat. Omul era cu ele în mână. Şi acolo e sângele. Unde l-a aruncat! Cum zice el că avea 40 pe oră, ia uitaţi unde e sângele!

Martorii spun că poliţistul trebuia să reducă viteza: afară era ceaţă iar pe străzi lumea sărbătorea Revelionul.

Martor: Niciuna dintre maşini nu avea semnalele, nici luminoase nici acustice!

Pănă la sosirea ambulanţei, prietenii i-au acordat rănitului primul ajutor. Apoi, i-au cerut socoteală poliţistului care l-a accidentat. De frică să nu fie bătut, agentul ar fi scos pistolul la intimidare.

Martor: A scos pistolul la noi, deci a scos pistolul la noi, a scos pistolul din teacă, l-a pus peste maşină şi făcea aşa la noi!

A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a aplana conflictul.

Martor: Am fost ameninţaţi cu pistolul, da?! Am fost ameninţaţi toţi cu pistolul!

Martor: Când a început lumea să ţipe la el, bă nu ţi-e ruşine, sunt copii aşa. A dat telefon la DIAS, au venit doua masini de DIAS, a venit si mascatii!

Victima are 41 de ani şi sărbătorea alături de soţie şi prieteni trecerea în noul an. Primele zile din 2024 le va petrece însă pe patul de spital.

Poliţistul care l-a lovit va fi cercetat penal pentru vătămare corporal din culpă. Nici poliţistul, nici victima nu consumaseră băuturi alcoolice

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A scos pistolul la noi. Am fost amenințați". De frică să nu fie bătut, polițistul care l-a lovit în plin pe bărbatul din Constanța ar fi scos arma