Antena Meniu Search
x

Video "Am pierdut noțiunea timpului". Cozi kilometrice la vama din Galați. Unii șoferi stau acolo de 3 zile, deși timpul oficial de așteptare e de 700 de minute

Punctul de trecere vamal din Galați este sufocat de sute de tiruri ucrainene. De când a fost închisă vama de la Isaccea, traficul s-a mutat prin Galați, ceea ce a paralizat tot. Cozile se întind pe câțiva kilometri până aproape de oraș, iar unii șofer stau acolo la rand chiar de câteva zile. Timpul oficial de așteptare pentru a trece granița este de 700 de minute. 

de Adrian Obreja

la 10.10.2023, 07:46

Vezi și

Dacă la intrarea în România traficul se desfășoară aproape normal, pe sensul opus, este complet paralizat. 

Adrian Obreja, reporter Observator: La ieșirea din Galați către granița cu Republica Moldova, pe drumul european 87, coada de tiruri formată se întinde pe câțiva kilometri, iar multi dintre șoferi stau aici chiar și de câteva zile. 

Timpul de așteptare pentru a tranzita vama este 700 de minute

Ieri erau la coadă aproximativ 200 de tiruri. Cei mai mulți dintre șoferi, ucraineni. Printre ei, și câțiva din Republica Moldova dar și din Turcia. Problemele de la vama Giurgiulești au apărut de la finalul săptămânii trecute, când vama de la Isaccea și Orlovka a fost închisă. 

Pe acelaşi subiect

Constantin, șofer tir: Am pierdut noțiunea timpului. Azi e luni, da?

Sorin Ene, purtător de cuvânt Poliția Frontieră Galați: Un număr mare de autocamioane au ales să tranziteze frontiera de stat prin acest punct de trecere. Asta în contextul redistribuirii traficului de la punctul Isaccea, că urmare a atacurilor din ultima perioada. 

Conform site-ului poliție de frontieră, timpul de așteptare pentru a tranzita vama este 700 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Am pierdut noțiunea timpului". Cozi kilometrice la vama din Galați. Unii șoferi stau acolo de 3 zile, deși timpul oficial de așteptare e de 700 de minute