Antena Meniu Search
x

Video "Doar serviciu şi cimitir, asta ne-a mai rămas". Devastaţi, părinţii lui Sebi s-au întors în 2 Mai, la opt săptămâni de la tragedie. Un preot a ținut o slujbă în amintirea lui

Au fost momente sfâșietoare, ieri, la 2 Mai. Membrii familiei lui Sebi, unul din cei doi tineri uciși în teribilul accident rutier provocat de Vlad Pascu, s-au întors la locul tragediei. Au ridicat o placă funerară în amintirea tânărului și au organizat o slujbă religioasă. La opt săptămâni de la nenorocirea care i-a marcat pe viață, părinţii lui Sebi încă nu și-au revenit și tot ce își doresc acum este să lupte pentru dreptate.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 08.10.2023, 08:49

Vezi și

Puțin după ora 9 dimineaţa, tatăl lui Sebi, însoțit de câțiva prieteni și un preot au ajuns la 2 Mai. Vizibil marcat, bărbatul cere dreptate. Vrea ca Familia Pascu să plătească pentru tot ce s-a întâmplat. Îi acuză pe părinţii tânărului că nu au făcut nimic ca să îl oprească, ba chiar ii făceau rost de droguri și îl acopereau atunci când avea probleme cu legea. Tot el susţine că atunci când tânărul a fugit de la locul accidentului, încă știa ce face.

Tatăl lui Sebi crede că Vlad Pascu a fugit intenţionat de la locul accidentului

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi: A vrut să scape. A vrut să nu îl vadă nimeni pentru ceea ce a făcut. Eu zic că el chiar se mai gândea atunci că poate să scape.Sper să le dea pedeapsa maximă. Pornind de la mamă, tată...aşa fiu.

 Deși au trecut 8 săptămâni de la tragedie, familia lui Sebi nu își poate reveni încă din şoc. 

Pe acelaşi subiect

"Doar serviciu şi cimitir, asta ne-a mai rămas"

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi: Au trecut 8 săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu şi cimitir, asta ne-a mai rămas. Mă culc cu el în gând, mă trezesc cu el. Am o poză cu el, i-am făcut tablou, când mă culc îl văd.

Radu Gabriel, prieten de familie: Sebi a crescut cu noi, am fost în vacanţă în vară, am fost împreună şi este crunt ce s-a întâmplat. Oamenii ăştia nu sunt deloc ok, nici tatăl, nici mama. Ne roagă frumos să mergem să îl căutăm, să mergem la cazare după el.

Un preot a ţinut o slujbă pentru Sebi la locul tragediei

Părinții lui Sebi au adus la locul nenorocii și un preot care a ținut o slujbă în amintirea tânărului. 

Preot: Este foarte greu să explici unui părinte de ce ajunge să îşi îngroape copilul. Cu siguranţă e cea mai mare durere pe care poate să o trăiască un om în viaţa lui. 

Tatăl Robertei a plantat un măr în locul unde fiica sa şi-a dat ultima suflare

În urma cu o luna tatăl Robertei, cealaltă victimă din accident a plantat un măr în același loc. Prietenii familiei vin frecvent să îl îngrijească. De altfel, locul s-a transformat într-un altar unde zilnic zeci de trecători se opresc și aprind o lumânare.

Sebi și Miruna au murit pe 19 august în accidentul provocat de Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan. Este acuzat, printre altele de ucidere din culpă, conducere sub influenţa drogurilor și fugă de la locul faptei. De curând și părinţii lui au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT, într-un dosar în care sunt acuzaţi de trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Doar serviciu şi cimitir, asta ne-a mai rămas". Devastaţi, părinţii lui Sebi s-au întors în 2 Mai, la opt săptămâni de la tragedie. Un preot a ținut o slujbă în amintirea lui