Antena Meniu Search
x

Video "Am vrut să-l omor!" Mărturiile sfâşietoare ale mamei care a descoperit că fetiţa ei de 11 ani a fost violată în repetate rânduri de tatăl vitreg

Monstrii există și au chip de om! O fetiţă de doar 11 ani, cu autism sever, a fost violată în mod repetat de tătăl său vitreg. Totul a ieşit la iveală după ce mama micuţei a lăsat în cameră un telefon cu camera video pornită, ca să surprindă ce se întâmplă când ea nu este acasă. Cele 7 minute şi jumătate în care a lipsit de lângă fetița ei i-au dat viaţa peste cap. Imaginile, greu de privit și ascultat, sunt terifiante, dar cu ajutorul lor femeia a reuşit să-l trimită pe monstrul, lângă care a trăit 6 ani, direct în arestul IPJ Sălaj. Mărturia femeii este înfiorătoare. Acum, mama este în siguranță. La fel și copilele sale, undeva lângă Timișoara.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.07.2023, 08:42

Vezi și

Telefonul pornit pe modul video este aşezat în spatele perdelei. Femeia pleacă din cameră şi lipseşte de acasă exact 7 minute. Pe fundal se aud cântece pentru copii, pe care fetiţa de 11 ani le asculta.  

După exact un minut și 10 secunde de când mama iese din cameră, ușa se deschide, iar lângă copila de 11 ani apare bărbatul. Încearcă să o violeze, dar se sperie și iese agitat. Revine și își continuă agresiunea. Nu o dată, ci de încă 2 ori. După câteva minute, mama se întoarce. Își ia copila în brațe și apoi telefonul, ascuns după perdea. Vizibil afectată, femeia poate să povestească abia la 3 săptămâni distanță tot ce s-a întâmplat. 

Mama fetiţei: Simțeam o frică

Georgiana Neda, mama fetiței: Simțeam o frică, știam ce discuții am cu el, l-am anunțat că iau copiii și plec. Şi eu m-am gândit așa: Dacă în timpul cât sunt plecată, că să se răzbune pe mine, știind că fata nu vorbește, dacă îi dă palme, dacă o înjură, dacă o scuipă, dacă o chinuie cu ceva... în total am lipsit 7 minute.   

Pe acelaşi subiect

Și așa a aflat femeia prin ce trecea fetița ei cu handicap grav.

Georgiana Neda, mama fetiţei: Am simțit că mi-a paralizat corpul și inima și mă durea și tot... nu știam dacă pot să mă ridic de acolo. Am vrut prima oară să-l omor.

Femeia a avut o viaţă chinuită

În urmă cu 2 ani, Georgiana a participat la Chefi la cuțite unde a reușit să îi uimească pe toți cei 3 chefi, cu un gulaș făcut ca în Banat. A avut o viață chinuită. Tatăl a părăsit-o când era mică, iar mama să, balerină, a fost ucisă. După ce a aflat cu ce monstru trăia în casă, femeia și-a luat fata, câteva acte și o brumă de bani și a plecat în grabă.

Georgiana Neda, mama fetiţei: Am văzut că vine o coloană și m-am aruncat în mijlocul drumului și am aruncat mâinile sus, ca să știu că nu trece nimeni de mine.

O femeie a oprit mașina și a dus-o direct la poliție, unde a arătat imaginile. Polițiștii l-au reținut imediat pe bărbatul de 30 de ani, care acum este în arestul IPJ Sălaj, cercetat pentru viol. Fetița a ajuns la IML. Georgiana și fetițele ei au ajuns acum la un centru pentru mame și copii abuzați.

Fetiţele au ajuns la un centru, alături de mama lor

Reporter: Tu ai avut parte de consiliere psihologică?

Georgiana Neda, mama fetiţei: Nu, că a spus centrul că mamele nu beneficiază. Doar Alisa e victima, eu nu sunt nimic, așa mi-a spus. Centrul nu are pază, nu are protecție și nici nu întreabă pe cineva de ce a intrat și cine este. Normal e locație secretă. 

Georgiana și fetițele sale sunt acum, în siguranță, lângă Timișoara, însă au nevoie de un loc al lor și de multă consiliere psihologică, pentru a depăși traumele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Am vrut să-l omor!" Mărturiile sfâşietoare ale mamei care a descoperit că fetiţa ei de 11 ani a fost violată în repetate rânduri de tatăl vitreg