Antena Meniu Search
x

Ambulanţă cu 5 pacienţi, lovită în plin la Floreşti, în Prahova. Bolnavi încarceraţi, după impact

O ambulanţă cu 5 pacienţi a fost lovită în plin la Floreşti, în Prahova. Sunt bolnavi încarceraţi, după impact, un autoturism intrând în Salvarea care ducea oamenii la dializă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.03.2020, 08:33

Update: Bărbatul găsit încarcerat în ambulanţă nu a mai putut fi salvat. O persoană a murit şi patru au fost rănite în accidentul de la Floreşti. În ambulanţă erau 5 pacienţi şi soferul, iar ar în autovehicul era doar soferul. Un bărbat de 62 de ani, pacient din ambulanţă, a murit.

______________________________________________________________________

O ambulanţă cu 5 pacienţi a fost lovită în plin la Floreşti, în Prahova. Sunt bolnavi încarceraţi, după impact, un autoturism intrând în Salvarea care ducea oamenii la dializă.

Șase persoane au fost rănite marți de dimineață într-un accident care a avut loc la Florești, la intersecția DJ 720 cu DJ 144. O ambulanţă care transporta patru pacienţi la dializă a fost lovită de un autoturism şi sunt 6 victime în urma impactului.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre pacienţii din ambulanţă e încarcerat şi incponştient, ceilalţi au suferit diferite răni. Accidentul s-a produs pe fondu neacordării de prioritate, autoturismul care a lovit ambulanţa intrând în intersecţie fără ca şoferul sp cedeze trecerea.

La faţa locului sunt mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare, o autospeciala de victime multiple și 3 SMURD.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu etilotestul şi rezultatele au fost negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ambulanţă cu 5 pacienţi, lovită în plin la Floreşti, în Prahova. Bolnavi încarceraţi, după impact