Antena Meniu Search
x

Video Amendă plus bătaie din partea Poliţiei pentru un tânăr beat din Cluj. Victima nu vrea sa depună plângere

Nu e ceea ce pare, pretinde poliţia de la Cluj-Napoca, după ce un ziar local a publicat o filmare în care se vede cum doi agenţi lovesc cu piciorul un tânăr încătuşat şi culcat la pământ. Superiorii au cerut o anchetă internă, în care victima le-ar fi declarat poliţiştilor că nu a fost agresată şi nu are nicio pretenţie.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 28.11.2022, 19:47

Vezi și

Scenele violente au avut loc pe o stradă de la marginea oraşului Cluj-Napoca. Imaginile filmate de un amator arată un tânăr imobilizat la pământ, încătuşat de doi poliţişti. Unul dintre ei îl loveşte cu piciorul. La scurt timp, apare încă un agent, care se aproprie de băiat şi îl calcă pe cap de două ori. Îngrozit, un coleg îl îndepărtează de victima sa.

Victima este un student de 20 de ani. Băuse într-un club din apropiere şi se luase la ceartă cu agenţii de pază ai localului. 

Alex Prunean, reporter Observator: Scandalul a început aici în momentul în care agenţii de pază l-au scos pe tânăr din local pe motiv că era închiderii. Enervat, studentul a început să distrugă mesele de pe terasă. 

Poliţia din Cluj-Napoca spune că tânărul a fugit de patrulă

Pe acelaşi subiect

Ca să îl potolească, agenţii de pază au folosit un spray lacrimogen şi, când au văzut că nu îl liniştesc, au sunat la 112. Oficial, poliţia din Cluj-Napoca spune că tânărul a fugit de patrulă, s-a împiedicat şi a căzut. Şefii agenţilor care au fost în acea misiune au început investigaţii interne.

Andreea Vişan, IPJ Cluj: La finalizarea acestora, în funcţie de rezultatul verificărilor vor fi dispuse măsurile legale în consecinţă.

Tânărul nu a făcut plângere împotriva poliţiştilor agresivi şi a fost şi amendat cu 200 de lei. 

Bogdan Dobrescu, avocat: În astfel de cazuri este recomandat să se elibereze un certificat medico-legal în care să se constate leziunile, să se formuleze plângere penală. Victima se poate constitui parte civilă putându-se solicita daune materiale şi daune morale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Amendă plus bătaie din partea Poliţiei pentru un tânăr beat din Cluj. Victima nu vrea sa depună plângere