Antena Meniu Search
x

Video Amendă record. Cât trebuie să plătească un tânăr care a fost prins în ani diferiți că deține și consumă droguri

Un tânăr prins drogat la volan a primit cea mai mare sancțiune din istoria recentă. Judecătorii Curții de Apel din București au luat în calcul faptul că bărbatul nu era la prima abatere.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 09:02

Vorbim practic de doua pedepse contopite, în anul 2017, individul a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare într-un dosar de deținere de droguri, a fost lăsat însă în libertate sub supraveghere.

Amendă record pentru un tânăr prins drogat la volan

A doua faptă a avut loc în anul 2020, în luna iulie, atunci polițiștii rutieri din Călărași l-au prins pe bărbat drogat la volan. Magistrații Curții de Apel din București au decis să îi dea o amendă de 100 de mii de lei, cea mai mare amendă pentru o astfel de faptă, cel puțin din ulitimii ani.

Vezi și

Raportul Inspectiei Judiciare arată însă că nu este singurul șofer care a primit o amendă considerabilă pentru o astfel de faptă. Magistrații speră ca aceste sancțiuni vor descuraja pe soferi să se urce drogați la volan. De la începutul anului și până în prezent, peste 1500 de conducători auto au fost prinși de polițiștii rutieri sub influența substanțelor interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Amendă record. Cât trebuie să plătească un tânăr care a fost prins în ani diferiți că deține și consumă droguri