Antena Meniu Search
x

Video Amenda usturătoare primită de doi bărbați, după ce au fost surprinși în timp ce abandonează trei cățeluși, în două parcări din Bacău

Pedeapsă aspră pentru doi bărbați din Bacău, după ce au fost surprinși în timp ce abandonează trei câini, în două parcări ale unor centre comerciale. Pentru gestul lipsit de empatie, cei doi au fost "recompensați" cu o amendă de 12.000 de lei, fiecare.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 18:58

Vezi și

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu priivire la faptul că, două persoane necunoscute ar fi abandonat 3 câini.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv un bărbat de 34 de ani și altul de 41 de ani, ambii din comuna Blăgești. Au fost amendați  cu 12.000 de lei fiecare, după ce ar fi abandonat 3 câini, în două parcări ale unor centre comerciale din municipiul Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Amenda usturătoare primită de doi bărbați, după ce au fost surprinși în timp ce abandonează trei cățeluși, în două parcări din Bacău