Antena Meniu Search
x

Foto Amendat cu 10.000 de lei după ce a aruncat gunoaie într-o pădure din Gorj. Bărbatul, obligat mai apoi de poliţişti să cureţe zona

Un bărbat care a fost surprins de polițiști în timp ce descărca mai multe deșeuri dintr-o autoutilitară cu deșeuri la marginea unui drum comunal, precum și din pădurea din apropiere, a fost amendat cu 10 mii de lei de polițiștii din Gorj.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 10:46

Potrivit Poliției Gorj, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au aplicat o amendă în valoare de 10.000 de lei unei persoane care a aruncat gunoi menajer în localitatea Fărcășești.

Bărbatul a fost surprins de polițiști în timp ce descărca dintr-o autoutilitară mai multe deșeuri, atât la marginea unui drum comunal, cât și în pădurea din proximitate, ce aparține Ocolului Silvic Târgu Jiu.

De asemenea, bărbatul a primit și sancțiunea complementară obligatorie de a aduce suprafețele de teren la starea inițială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Amendat cu 10.000 de lei după ce a aruncat gunoaie într-o pădure din Gorj. Bărbatul, obligat mai apoi de poliţişti să cureţe zona