Antena Meniu Search
x

Video Americanul din Cluj care și-a luat soția româncă ostatică, iar apoi a căzut cu tot cu mascați prin acoperiș, obligat să meargă la psihoterapeut

Americanul de 30 de ani, stabilit în Cluj, care şi-a luat soţia ostatică şi a ameninţat că o va ucide a primit control judiciar. În plus, e obligat să meargă de două ori pe lună la psihoterapie şi nu are voie să se apropie de femeie mai puţin de 300 de metri pe o periodă de 6 luni.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 13:21

Vezi și

Scenele s-au petrecut în urmă cu aproximativ o lună când bărbatul şi-a sechestrat soţia româncă şi a ameninţat că o va ucide. Vecinii, alertaţi de ţipete au sunat la 112. 

Americanul a urcat pe acoperiş înarmat cu o lingură

La sosirea poliţiştilor, individul s-a baricadat în podul casei, apoi s-a urcat pe acoperiş înaramat cu o lingură și cu mascaţii pe urme. De acolo, totul a început să pară mai degrabă film de comedie. 

La un moment dat acoperişul cedează, iar bărbatul şi mascaţii cad şi dispar sub ţigle. Abia după ce s-au prăvălit unii peste alţii, mascaţii reuşesc să-l liniştească.

Bărbatul a fost încătuşat, imobilizat şi băgat în ambulanţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Americanul din Cluj care și-a luat soția româncă ostatică, iar apoi a căzut cu tot cu mascați prin acoperiș, obligat să meargă la psihoterapeut