Antena Meniu Search
x

Moartea Anei, românca însărcinată şi ucisă în Italia, filmată de o cameră de supraveghere

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o tânără româncă însărcinată, a fost ucisă de amantul ei, în Italia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.11.2019, 12:47

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o tânără româncă însărcinată, a fost ucisă de amantul ei, în Italia.

Ana, o tânără româncă în vârstă de 30 de ani, adoptată de o familie care locuieşte în provincia Palermo, a fost găsită fără viaţă, sâmbătă dimineaţă, într-un şanţ de pe marginea unui drum.

Însărcinată, românca era înjunghiată în burtă, lovită în zona capului şi avea o plagă tăiată la gât.

Anchetatorii italieni au demarat imediat cercetările şi au aflat că victima a fost ucisă cu sânge rece şi apoi aruncată în şanţ.

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat vineri, 22 noiembrie 2019, atunci când Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza s-a întâlnit într-o zonă din oraşul Balestrate cu iubitul ei, Antonino Borgia, un italian însurat, în vârstă de 51 de ani.

Românca însărcinată a fost omorâtă în Italia de amantul ei

Imagini filmate de o cameră de supraveghere cu românca însărcinată

Ana şi Antonino aveau o relaţie de un an, iar românca ar fi rămas însărcinată în urmă cu scurt timp.

Vineri, după ce au întreţinut relaţii intme într-o maşină, tânăra i-ar fi spus italianului că vor avea un copil, dar şi că îi va spune soţiei lui.

Atunci, Antonino Borgia a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe Ana în burtă. Tânăra a reuşit să fugă din maşină, însă ucigaşul a urmărit-o.

Momentul în care a italianul a prins-o din urmă a fost surprins de o cameră de supraveghere, aceasta înregistrând atât video, cât şi audio, astfel că anchetatorii au putut asculta şi dialogul dintre cei doi.

"Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc", i-a spus Ana iubitului ei.

Ana Maria Di Piazza a fost adoptată de o familie din Italia

Omorâtă în maşină şi abandonată într-un şanţ pe marginea drumului

După ce a fost prinsă din urmă, Ana Maria s-a întors cu iubitul ei în maşină şi au plecat. Borgia i-ar fi spus româncei că o duce la spital, însă pe drum au început din nou să se certe.

Astfel, italianul a lovit-o pe româncă cu o bâtă în cap, iar apoi i-a tăiat gâtul cu acelaşi cuţit cu care a înjunghiat-o în burtă.

Ulterior, Antonino Borgia a aruncat cadavrul româncei într-un şanţ de pe marginea drumului dintre localităţile Balestrate şi Partinico.

Apoi, bărbatul a mers să ia prânzul, iar ulterior a fost la frizerie şi s-a tuns. Criminalul a fost prins de poliţişti şi riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Moartea Anei, românca însărcinată şi ucisă în Italia, filmată de o cameră de supraveghere