Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ana, o româncă din Spania, condusă pe ultimul drum acasă, în Bistrița, după ce mașina în care se afla a intrat sub un TIR. Două copile vor crește acum fără mamă

Ana și Vasile lucrau în Spania pentru a le oferi o viață mai bună celor două fetițe care au rămas acasă, în Rebra, Bistrița. În noaptea de 28 spre 29 iulie, se întorceau în România, când drumul le-a fost curmat brusc, în Ungaria. Mașina în care se aflau a intrat într-un TIR.

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 19:06

Ambii au ajuns la spital, însă după o săptămână, inima Anei s-a oprit definitiv. Vestea morții femeii a căzut ca un trăsnet pentru comunitatea de acasă. Iar Episcopia Maramureșului și Sătmarului s-a oferit să ajute pentru repatrierea trupului său, care a fost condus, vineri, pe ultimul drum.

Ana a ajuns acasă pentru ultimul drum

„Ana s-a născut la data de 22 martie 1981 în localitatea Rebra din judetul Bistrița Năsăud, din părinții Vasile și Raveca. A fost cel de-al treilea copil al familiei, după frații Nicușor și Vasile. A absolvit școala din localitate iar în anul 2011 se căsătorește cu Vasile. Căsnicia le-a fost binecuvântată cu două fetițe: Larisa și Rebeca. La data de 4 august trece la cele veșnice, în urma unui tragic accident rutier” a scris pe Facebook Episcopia Maramureșului și Sătmarului.

„Au intrat cu mașina sub un TIR. Amândoi au ajuns la spital, dar ea a intrat în comă și după o săptămână a decedat. Și soțul ei a fost rănit, dar el și-a revenit. Fetițele îi așteptau acasă, fiind cu bunicii din partea Anei. (....) Sora soțului decedatei este călugăriță și secretară a Episcopiei Maramureșului și Sătmarului. De aceea ei s-au oferit să ajute în acest proces de repatriere. Două săptămâni au durat toate demersurile. Și de aceea au și fost prezenți Înaltpreasfințitul și alți preasfinți părinți de acolo la slujba de înmormântare, ieri, în Rebra”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ana, o româncă din Spania, condusă pe ultimul drum acasă, în Bistrița, după ce mașina în care se afla a intrat sub un TIR. Două copile vor crește acum fără mamă