Antena Meniu Search
x

Video Ana Oroş, comemorată de colegii săi, la patru zile după ce a fost ucisă de câini lângă Lacul Morii. Momente emoţionante pe holurile Primăriei Capitalei

Momente emoţionante la această oră pe holurile Primăriei Capitalei, unde Ana Oroş era angajată. Colegii şi prietenii îi aduc un omagiu şi cer şi ei răspunsuri vizavi de moartea ei, la patru zile după ce aceasta şi-a găsit sfârşitul sfâşiată de câini, lângă Lacul Morii din Capitală. Andreea Petrescu se află şi ea la primărie şi vine cu detalii. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 25.01.2023, 16:59

Vezi și

La ora 16.30 s-au adunat la Primăria Capitalei mai mulţi foşti colegi şi prieteni ai Anei Oroş. Aceştia au organizat acest moment mai degrabă ca un manifest faţă de primărie şi faţă de primarul Nicuşor Dan, spun ei, dar şi faţă de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor de aici din Primăria Municipiului Bucureşti, pentru că aceştia consideră faptul că aici se află principalii vinovaţi pentru tragedia care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute pe Lacul Morii de aici, din Capitală.

Aceştia spun că au făcut mai multe sesizări în ultima perioadă la ASPA, pentru a veni să ridice câinii maidanezi din mai multe zone ale Bucureştiului, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult decât atât, spun aceştia, faptul că în luna noiembrie a anului trecut au făcut o sesizare inclusiv la poliţie, despre anumite nereguli care ar avea loc la ASPA, mai exact oamenii sună, fac sesizări, iar reprezentanţii acestei asociaţii nu vin să ridice câinii maidanezi, asta din cauza faptului că n-ar avea suficienţi angajaţi pe de o parte, iar pe de altă parte pentru faptul că în adăposturi nu există locuri suficiente pentru aceştia, a relatat reporterul Observator Andreea Petrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ana Oroş, comemorată de colegii săi, la patru zile după ce a fost ucisă de câini lângă Lacul Morii. Momente emoţionante pe holurile Primăriei Capitalei