Antena Meniu Search
x

Anamaria Stancu de la Antena 1 şi-a petrecut vacanţa alături de vedetele de la Hollywood

Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii “Meteo”, din cadrul Observatorului Antenei 1, s-a relaxat în această vacanţă, alături de iubitul ei, Tudor, solistul de la Fly Project.

 Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii “Meteo”, din cadrul Observatorului Antenei 1, s-a relaxat în această vacanţă, alături de iubitul ei, Tudor, solistul de la Fly Project, în frumosul şi spectaculosul oraş Taormina, din Sicilia.

“Am fost cazaţi într-un un hotel superb - care era la origine o mănăstire - cu o privelişte care îţi tăia răsuflarea. Am avut norocul să-i vedem pe Antonio Banderas, Eva Longoria, Pamela Anderson, cazaţi şi ei tot aici.

<San Domenico Palace> este un hotel exclusivist unde în fiecare an vin cele mai importante vedete. Am aflat şi noi asta când am ajuns acolo. Toată lumea din hotel se comporta firesc în preajma lor. Nu veniseră împreună, ci separat.

Arătau cât de poate de normal, chiar dacă erau păzite discret, de bodyguarzi. Purtau haine lejere şi tot timpul erau însoţiti de mai multe persoane. Aaa...şi cu două zile înainte de a pleca noi s-au cazat tot la hotelul acesta câteva manechine de la Victoria Secret”, spune Ana.

În cele nouă zile cât a durat călătoria, prezentatoarea s-a bucurat de minunaţiile zonei şi a constatat cu bucurie că într-unul dintre cele mai bine cotate restaurante din zona, doi români erau chefi.

“Am văzut teatrul grecesc, castelul Mola, Isola Bella ( o mica insuliţă foarte cunoscută) şi nu în ultimul rând o superbă grădină - Villa Comunale. Este o destinatie extrem de frumoasă, au foarte multe flori, a fost pentru prima dată când am văzut cum arată un leandru bătran, deja copac.

Am mâncat foarte bine peste tot şi ne-am bucurat să întalnim şi să ne împrietenim cu români care munceau acolo şi care erau foarte apreciaţi şi iubiti de toatâ lumea pentru munca lor”, încheie frumoasa prezentatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Anamaria Stancu de la Antena 1 şi-a petrecut vacanţa alături de vedetele de la Hollywood