Antena Meniu Search
x

Video Anchetă la o şcoală din Mureş. Directoarea, acuzată de părinţi că bruschează şi umileşte copiii. Care a fost reacţia femeii

Este anchetă la o şcoală din Mureş. Acolo, părinţii mai multor elevi spun că directoarea bruschează şi umileşte copiii. Părinţii au depus deja o sesizare la Inspectorat.

de Angela Bertea

la 24.05.2022, 13:33

Vezi și

Părinţii o acuză pe directoare că ar avea un comportament nepotrivit faţă de elevi, că le-ar adresa cuvinte jignitoare, că i-ar umili şi brusca în faţa celorlalţi colegi. 

Mai mult, directoarea este acuzată şi că ar fi încercat să lase corigenţi copiii, fără motiv. 

Directoarea a avut un comportament nepotrivit şi faţă de părinţi

Şi faţă de părinţii unui elev ar fi avut un comportament nepotrivit. Aceştia ar fi fost daţi afară din biroul său, în momentul în care au mers la şcoală să discute despre situaţia şcolară a copilului lor, dar şi despre comportamentul directorului. 

Pe acelaşi subiect

Părinte: Să îmi explicaţi şi mie de ce aţi dat în băiat, copilul meu.

Directoare: Vă rog să nu strigaţi!

Părinte: Dumneavoastră strigaţi. Ca directoare aveţi un prestigiu. Ce exemplu daţi copiilor? 

Inspectoratul Şcolar a fost sesizat de către părinţi cu privire la situaţia de la şcoală, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă disciplinară. 

De asemenea, şi autorităţile locale au fost informate despre situaţia de la şcoală. Acestea au spus că vor face verificări şi ele, la rândul lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Anchetă la o şcoală din Mureş. Directoarea, acuzată de părinţi că bruschează şi umileşte copiii. Care a fost reacţia femeii