Antena Meniu Search
x

Video Elevi filmați cum dansează și fac echilibristică pe bănci, cu diriginta la catedră, la o școală din Mureș

Un clip de 27 de secunde, care arată cum doi elevi gălăgioși dansează și fac echilibristică pe bănci, în sala de clasă, în timp ce dirginta lor se află la catedră, a intrat în atenția autorităților locale, după ce imaginile au fost publicate pe internet. Incidentul a avut loc la o școală gimnazială din Mureș.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 14:59

Vezi și

Este anchetă la o școală din Mureș, după ce doi elevi au fost filmați cum se urcă pe băncile din sala de clasă, în timp ce diriginta lor se afla la catedră. Incidentul ar fi avut loc la școala gimnazială din comuna mureșană Valea Largă, în semestrul întâi al anului școlar 2021-2022 și nu se știe exact dacă s-a întâmplat în timpul orelor sau în pauză.

Elevi filmați cum fac acrobații pe bănci, cu profesoara la catedră, într-o școală din Mureș

În imaginile apărute pe internet se vede cum cei doi elevi dansează și fac echilibristică pe bănci, în timp ce sunt acompaniați de ceilalți colegi la fel de gălăgioși. Se pare că haosul din clasă se desfășoară sub supravegherea dirigintei de atunci, care, conform paginii personale de Facebook, este profesoară de limba franceză și engleză. Între timp, mai precis din 13 februarie 2022, deține funcția de directoare la aceeași unitate de învățământ. Despre filmarea cu pricina, femeia spune că totul s-a întâmplat în pauză şi că le-ar fi atras atenţia copiilor să coboare de pe bănci.

"Copiii erau în pauză. Li s-a atras atenția să coboare. În momentul în care se va clarifica situația, voi comunica mai multe detalii. Așa ceva nu se întâmplă în orele de limba engleză sau franceză. S-au urcat pe bancă și, ulterior, le-am atras atenția să se dea jos. Eram la catedră cu o elevă, îi dădeam explicații și pe urmă li s-a atras atenția", explică directoarea școlii mureșene.

Pe acelaşi subiect

Primarul a asigurat că va "cerceta cu atenție" situația

Primarul din Valea Largă susține, de asemenea, că scena nu s-a petrecut în timpul orelor.

"Acel videoclip filmat de către un elev nu s-a petrecut în timpul orelor, ci intr-o pauză, în perioada situațiilor de alertă cauzate de pandemia Covid-19. Atunci condițiile sanitare impuneau rămânerea elevilor în clasă în timpul pauzelor. În calitate de primar al comunei nu susțin asemenea situații, care s-au petrecut în școală, în comuna noastră", a spus edilul.

El a asigurat că va "cerceta cu atenție" și că vor fi luate "măsurile legale care se impun"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elevi filmați cum dansează și fac echilibristică pe bănci, cu diriginta la catedră, la o școală din Mureș