Antena Meniu Search
x

Poliţia a deschis anchetă, după ce un vlogger din Oradea a filmat un copil conducând un bolid de lux

Vloggerul din Oradea care a pus un copil să îi conducă maşina ar putea fi cercetat penal. Poliţia a anunţat că a deschis o anchetă. Şi părinţii copilului ar putea fi traşi la răspundere, pentru că l-au lăsat pe băiatul de zece ani să se urce la volan.

de Redactia Observator

la 28.10.2019, 20:10

Vezi și

Vloggerul din Oradea care a pus un copil să îi conducă maşina ar putea fi cercetat penal. Poliţia a anunţat că a deschis o anchetă. Şi părinţii copilului ar putea fi traşi la răspundere, pentru că l-au lăsat pe băiatul de zece ani să se urce la volan. Nu este prima dată când vloggerul bihorean iscă un scandal. În primăvară, el şi Victoraş Micula au fost actorii unui film cu arme şi curse cu maşini puternice, încheiat cu percheziţii.  

Sunt imaginile care au stârnit revoltă pe internet. Un vlogger din Oradea pune un copil de zece ani la volanul unui bolid de 450 de cai putere. 

Uluitor este că puştiului nu îi sunt străine toate aceste manevre şi chiar mânuieşte volanul cu uşurinţă. 

Oamenii sunt de părere că "nu îşi dă seama că îl pune în pericol şi îi pune şi pe alţii. Nu-şi dă seama. Sunt naivi! Apare ceva în faţă, nu mai ştie ce să facă, se pierde. Degeaba e vloggerul acolo şi explică". 

Băiatul a ajuns la volan după ce tatăl său tocmai cumpărase maşina vloggerului. Când a auzit că cel mic este fanul său, tânărul a decis să îl filmeze în timp ce conduce. 

Polţiştii din Oradea s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi urmează să stabilească cine sunt vinovaţii în acest caz. Au transmis că fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis şi pentru încredinţarea maşinii unei persoane fără permis. 

Vloggerul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Însă nu este prima dată când intră în atenţia anchetatorilor.

Tot aici, în luna martie, vloggerul a fost protagonistul unor drifturi cu maşini puternice alături de Victoraş Micula. Şi acum au rămas pe asfalt urmele cauciucurilor bolizilor de lux. 

În primăvară, vloggerul şi Victoraş Micula au fost actori în filmul distribuit pe internet sub numele "Mafioţii din Oradea". Nu au lipsit focurile de armă şi cursele cu maşini puternice. 

Poliţiştii au deschis şi atunci o anchetă şi au făcut percheziţii în casa lui Micula. Vloggerul a scris imediat pe reţelele de socializare că arma era una airsoft. Dosarul penal este şi acum în cercetare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poliţia a deschis anchetă, după ce un vlogger din Oradea a filmat un copil conducând un bolid de lux