Antena Meniu Search
x

Andreea Bălan se află la Terapie Intensivă. Medicii dezvăluie detalii despre starea artistei şi a bebeluşului (Video)

Clipe dramatice, luni, pentru Andreea Bălan. În timpul naşterii, artista a suferit stop cardio-respirator, fapt cofirmat de soţul ei George Burcea.

de Redactia Observator

la 05.03.2019, 12:47

Andreea Bălan se află la Terapie Intensivă. Medicii dezvăluie detalii despre starea artistei şi a bebeluşului - Facebook

Clipe dramatice, luni, pentru Andreea Bălan. În timpul naşterii, artista a suferit stop cardio-respirator, fapt cofirmat de soţul ei George Burcea.

La câteva ore după ce Andreea a dat naştere unei fetiţe, soţul ei a anunţat pe Facebook că vedeta a suferit un stop cardio-respirator, în timpul opreaţiei de cezariană.

"În acest moment ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg", transmitea George Burcea, după incident. 

Reprezentanţii Sanador, spitalul unde Andreea Bălan a dat naştere celui de-al doilea copil, au declarat, astăzi, că starea de sănătate a artistei "s-a ameliorat".

Pe acelaşi subiect

"Este stabilă şi supravegheată. Se află la Terapie Intensivă, dar a putut fi vizitată de familie. Ea va fi monitorizată în perioada următoare. În câteva zile se vor stabili prioritățile și cât trebuie să mai stea internată", anunţă Sanador.

Sanador: Este un caz extrem de rar

Potrivit oficialilor Sanador, în funcţie de ce stop cardio-respirator se instalează și în funcție de motiv, și consecințele sunt diferite.

"Incidentul din timpul cezarianei este unul foarte rar. Care nu poate fi prevăzut prin investigaţiile anterioare. Este un caz la câteva zeci de mii.

Ca şi în cazul tuturor pacienţilor Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viaţa privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei", mai pun reprezentanţii spitalului.

Vestea că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană a venit ca un șoc pentru fani. Mai ales că nimic nu prevestea clipele extrem de dificile prin care avea să treacă artista.

Cu doar câteva ore înainte să intre în sala de operaţii, artista a dat un interviu pentru Antena Stars în care era optimistă și încrezătoare cu privire la cel de-al doilea copil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Andreea Bălan se află la Terapie Intensivă. Medicii dezvăluie detalii despre starea artistei şi a bebeluşului (Video)