Antena Meniu Search
x

Andreea Bălan, declarații cu puțin timp înainte să nască

Nimic nu prevestea clipele extrem de dificile prin care a trecut Andreea Bălan, în timpul operației de cezariană. Cu doar câteva ore înainte, artista a dat un interviu pentru Antena Stars în care era optimistă și încrezătoare cu privire la cel de-al doilea copil.

de Redactia Observator

la 05.03.2019, 11:38

Andreea Bălan
Andreea Bălan, interviu pentru Antena Stars, cu puțin timp înainte de operația de cezariană - Antena Stars

Nimic nu prevestea clipele extrem de dificile prin care a trecut Andreea Bălan, în timpul operației de cezariană. Cu doar câteva ore înainte, artista a dat un interviu pentru Antena Stars în care era optimistă și încrezătoare cu privire la cel de-al doilea copil. "A doua sarcină a fost mai ușoară", spunea Andreea.

Vestea că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană a venit ca un șoc pentru fani. 

Zvonurile au fost confimate la scurt timp de către soțul acesteia, într-o postare pe Facebook. 

"În urmă zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiță noastră, Clară Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Va mulțumim pentru mesaje și va vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei​", a scris George Burcea pe rețeaua de socializare. 

Cu câteva ore înainte, Andreea declarase, într-un interviu pentru Antena Stars, că are emoții, deși este la a doua sarcină.

"După ce auzi primul scâncet te liniștești"

"Bineînțeles că am emoții, abia aștept, vreau să o văd că e bine și sănătoasă. Deși am mai trecut prin asta, tot timpul ai emoții. Mai uiți cum a fost operația, mai uiți durerile, recuperarea", a mărturisit artista.

Cât despre bebeluș, Andreea Bălan a spus că grijile se spulberă abia după primul plânset. "Orice mămică își dorește ca copilul să fie sănătos. Știm că e ok, dar vreau să o văd că e sănătoasă, că plânge, că reacționează. După ce auzi primul scâncet te liniștești. Câteva secunde nu auzi nimic, apoi e primul scâncet și te luminezi, te bucuri și ți se umple sufletul de bucurie", declara vedeta. 

"Sunt mai pregătită"

Nimic nu prevestea posiblitatea unor complicații, în timpul operației de cezariană, cu atât mai mult cu cât a doua sarcină a fost mai ușoară. "La prima sarcină am avut risc de naștere prematură, chiar la săptămâna 27, a trebuit să stau la pat, m-am oprit din activitate mult mai devreme. A fost greu la prima sarcină. Acum a fost ușor, am 39 de săptămâni și nu am contracții, nu am nicio problemă", a spus Andreea Bălan. 

"De obicei se zice că la a doua sarcină e mai greu, dar eu pentru că m-am dezvoltat emoțional sunt mai pregătită. Eu fac terapie de mulți ani, încerc să mă schimb, să evoluez, să fiu mai liniștită și mai calmă, la prima sarcină eram încă în această transformare. Acum sunt cu mult mai bine psihic și mult mai fericită. Și sarcina a decurs mai bine, din punctul meu de vedere totul pornește de la creier. Nu am lăsat nimic să mă enerveze din exterior, înainte eram foarte sensibilă și orice mă deranja, acum noi ca familie suntem mult mai aștezați, mai stabili, nu am lăsat nimic să mă supere și s-a răsfrâns asupra copilului. Nu am avut contracții dese, sperieturi sau tot felul de frici", mai spunea Andreea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Bălan, declarații cu puțin timp înainte să nască