Antena Meniu Search
x

Video Andreea, tânăra agresată într-un supermarket din Braşov, a făcut primele declaraţii: "Am fost lovită cu palma peste faţă"

Avem primele reacţii şi mărturia victimei după incidentul petrecut într-un supermarket din Braşov, acolo unde o tânără a fost agresată de agenţii de pază. Pe filmările suprinse de camerele de supraveghere sunt două momente distincte.

de Redactia Observator

la 25.12.2020, 11:14

Vezi și
  • Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 1 decembrie.
  • Altercaţia a fost filmată într-un hipermarket din Braşov.

Unul în care fata de 18 ani ar pune în rucsac mai multe produse, şi altul în care e condusă într-o cameră, unde e lovită cu palma şi piciorul. În vreme ce reprezentanţii magazinului susţin că avem de-a face cu un furt, tânăra spune că marfa era cumpărată din altă parte.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 1 decembrie într-un hipermarket din Braşov. O fată de 18 ani este surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce pune în rucsac mai multe produse. Închide rucsacul, aflat în coşul de cumpărături, şi, după aproape jumătate de oră, iese pe la casele de marcat fără să se oprească.

Însă imediat este oprită de doi agenţi ai firmei de pază şi condusă într-o încăpere, departe de ochii publicului. Acolo apare şi un angajat al magazinului, îmbrăcat în gri. Fata este pusă să scoată produsele din rucsac şi este luată la întrebări. Susţine că produsele erau cumpărate din alt magazin.

Andreea Dragomir, fata agresată: Nu aveam bonul, l-am aruncat, am zis că... Nu ştiu ce-a fost în capul meu, am zis că-l arunc, e ok.

La un moment dat, angajatul magazinului încearcă să ia un produs de pe masă, fata îi dă peste mână, iar bărbatul reacţionează violent. O trânteşte pe bancă, apoi o împinge de mai multe ori. Aşezată, fata îl loveşte cu piciorul, bărbatul răspunde la fel, apoi o plezneşte şi peste faţă. Scenele violente se încheie după o jumătate de minut. 

Medicul legist a stabilit că leziunile fetei necesită îngrijiri medicale

Andreea Dragomir, fata agresată: Am fost lovită cu palma peste faţă, cu pumnii la coaste şi m-am panicat super-tare, nu ştiam ce să fac. 

Ulterior apare şi un echipaj al poliţiei, iar fata părăseşte încăperea o oră mai târziu. A doua zi, medicul legist a stabilit că leziunile traumatice ale fetei necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale. Atât fata, cât şi cei care au agresat-o, sunt anchetaţi de poliţie.

Nadia Olaru, IPJ Braşov: Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi purtare abuzivă. 

Agresorul a fost dat afară, iar a doua zi a fost schimbat şi directorul magazinului. 

Anca Damour, reprezentant hipermarket: Orice formă de violenţă este inacceptabilă. Nu există scuze ca vreo persoană implicată într-un incident de securitate să fie atinsă de agenţi nici măcar cu un deget. 

Zeci de persoane îmbrăcate în tricouri albe au blocat, timp de două ceasuri, casele de marcat, în semn de protest față de agresarea fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Andreea, tânăra agresată într-un supermarket din Braşov, a făcut primele declaraţii: "Am fost lovită cu palma peste faţă"