Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajat găsit mort la locul de muncă, cu capul într-o pompă. Bărbatul abia se angajase, de nici o lună

Angajatul unei firme care se ocupa cu prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre, a fost găsit mort în zona statiei de epurare a apelor uzate ale societăţii, din Bocşa. Se pare ca angajatul, in varsta de 51 de ani, incerca sa curete o pompa si s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 12:57

Angajat găsit mort la locul de muncă, cu capul într-o pompă. Bărbatul abia se angajase, de nici o lună Angajat găsit mort la locul de muncă, cu capul într-o pompă. Bărbatul abia se angajase, de nici o lună

Angajatul unei firme care se ocupa cu prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre, a fost găsit mort în zona statiei de epurare a apelor uzate ale societăţii, din Bocşa.

Se pare ca angajatul, in varsta de 51 de ani, incerca sa curete o pompa si s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Barbatul era angajat cu contract de munca de o luna la firma cu pricina si era manipulant de marfuri.

Articolul continuă după reclamă

O ancheta a fost deschisa de politisti care incearca sa stabileasca in ce conditii si-a pierdut viata angajatul, iar inspectorii de la ITM Caras-Severin fac si ei verificari pentru a vedea daca au fost respectate toate masurile de siguranta la locul de munca.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Angajat găsit mort la locul de muncă, cu capul într-o pompă. Bărbatul abia se angajase, de nici o lună