Antena Meniu Search
x

Video Angajata MApN care s-a urcat beată la volan, a lovit un biciclist și a fugit, a fost arestată. Femeia avea o alcoolemie de 3,35 în sânge în momentul accidentului

Angajata MAPN, care s-a urcat beată la volan şi a lovit un biciclist pe o stradă din Vatra Dornei, județul Suceava, a fost arestată preventiv. Potrivit Parchetului Militar Iaşi, femeia va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

de Redactia Observator

la 14.04.2023, 07:58

Vezi și

Reamintim că şoferiţa, subofiţer la unitatea militară Prundu Bârgăului avea o alcoolemie de 3,35 în sânge în momentul accidentului. După impact, victima a ajuns la spital cu răni la cap şi mai multe coaste rupte, şoferiţa vinovată fiind găsită apoi de oamenii legii dormind, la nici 300 de metri de locul accidentului. Angajata Armatei ar putea primi până la 7 ani de închisoare. 

Şoferiţa este militar profesionist, angajată într-o unitate militară din Bistriţa-Năsăud

Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud. În cauză a fost deschis dosar penal pentru "conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate", "vătămare corporală" şi "părăsirea locului accidentului", cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Angajata MApN care s-a urcat beată la volan, a lovit un biciclist și a fugit, a fost arestată. Femeia avea o alcoolemie de 3,35 în sânge în momentul accidentului