Antena Meniu Search
x

Video "Nu se putea ţine pe picioare. Nu aveai cu cine să vorbeşti". Filmul accidentului din Suceava, unde o angajată MApN s-a urcat beată la volan şi a lovit un biciclist

Un accident rutier i-a şocat chiar şi pe poliţişti: o angajată MApN beată a lovit cu mașina un biciclist și a fugit. Agenţii au găsit-o la câteva sute de metri dormind la volan. Era aproape de coma alcoolică. Bărbatul lovit a ajuns la spital cu răni la cap şi mai multe coaste rupte. Şoferiţa riscă până la 7 ani de închisoare. 

de Angela Bertea

la 12.04.2023, 20:05

Vezi și

Accidentul a avut loc seara trecută în jurul orei 19.30, pe o stradă din Vatra Dornei. Victima, un bărbat în vârstă de 64 de ani, se întorcea de la biserică, de la Denii. Mergea la pas pe lângă bicicletă şi mai avea o sută de metri până acasă. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul dinaintea impactului. Pe imagini se vede şi maşina condusă de angajata Mapn care ciruclă pe contrasens şi evită la limită un pieton. Biciclistul nu a avut atâta noroc. 

A lovit în plin un biciclist 

Ioan Czutka, victimă: Venind de la Denii cu bicicleta pe marginea drumului, către bordură, aşa, din senin a venit din spate şi m-a trântit. Sunt lovit la cap, la nas. Eu merg întotdeauna, aşa, paşnic, încet, aşa şi n-am auzit maşina. 

După ce l-a lovit pe biciclist şoferiţa şi-a continuat drumul fără să se uite înapoi. 

Pe acelaşi subiect

Martor: Treceam în treaba mea şi am văzut-o că era în stare de ebrietate şi atât. Nu se putea ţine pe picioare.

Maşina era condusă de o angajată a Ministerului Apărării, subofiţer la unitatea militară Prundu Bârgăului din Bistriţa Năsăud. Poliţiştii au găsit-dormind, la volan, la nici 300 de metri de locul accidentului. După ce a suflat în etilotest a reieşit că avea o alcoolemie aproape de coma alcoolică. 

A fost dusă la spitalul din oraş pentru analize de sânge. Tot acolo a ajuns şi bărbatul pe care l-a lovit. Acesta s-a ales cu capul spart, cu răni în zona feţei şi opt coaste rupte. 

Domnica Czutca, soţia victimei: A fost pansat la frunte. La cap...era tot desfigurat, la faţă, era plin de sânge. Era tot umflat. 

Ulterior, bărbatul a fost transferat la un spital din Suceava. În timp de medicii îi pregăteau transferul, bărbatul a auzit-o pe soferiţă spunând că regretă ce a făcut. 

Ioan Czutka, victimă: Era speriată. Eram eu pe targă, doamnele asistente, domnul doctor, nevasta mea şi spunea că-i pare rău pentru tot ce a făcut. 

Domnica Czutca, soţia victimei: A pus mâna pe cap la el şi a zis: "Iartă-mă!" Era ameţită, nu aveai cu cine să vorbeşti...

Femeia care a provocat accidentul, mamă a doi copii, are 30 de ani. E angajată în cadrul Ministerul Apărării Naţionale de un an de zile şi în ziua accidentului se afla în concediu. A fost lăsată în libertate, iar cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul Militar Iaşi. 

Ionuţ Epureanu, IPJ Suceava: Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi părăsirea locului accidentului. 

Şoferiţa riscă până la şapte ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Nu se putea ţine pe picioare. Nu aveai cu cine să vorbeşti". Filmul accidentului din Suceava, unde o angajată MApN s-a urcat beată la volan şi a lovit un biciclist