Antena Meniu Search
x

Angajaţii de la MORGĂ au văzut că mişcă CEVA într-un sac din camera frigorifică Ce au GĂSIT i-a MARCAT până la moarte!

Angajaţii de la o morgă din Polonia au trecut prin spaima vieţii lor, după ce un sac cu unul dintre cadavre a început să mişte

Angajaţii de la o morgă din Polonia au trecut prin spaima vieţii lor, după ce un sac cu unul dintre cadavre a început să mişte

O poloneză în vârstă de 91 de ani al cărei deces fusese constatat la domiciliu de către un medic şi fusese transportată la morgă s-a trezit după 11 ore. Janina Kolkiewicz, din satul Ostrow Lubelski (estul Poloniei), s-a trezit în camera frigorifică de la morgă, spre stupefacţia angajaţilor, care au observat că un sac de plastic de culoare neagră se mişca.

"Eu am întocmit certificatul de deces. Sunt şocată, nu înţeleg ce s-a întâmplat, inima nu îi mai bătea, nu mai respira. Am fost convinsă că era moartă", a declarat medicul Wieslawa Czyz.

"Mătuşa mea nu ştie nimic despre ce s-a întâmplat, are o scleroză foarte avansată. Când am adus-o acasă, ne-a spus că îi era foarte frig şi a cerut un ceai cald", a declarat Bogumila Kolkiewicz, nepoata bătrânei.

Poliţia a declanşat o investigaţie în acest caz, iar medicul riscă să fie cercetat penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Angajaţii de la MORGĂ au văzut că mişcă CEVA într-un sac din camera frigorifică Ce au GĂSIT i-a MARCAT până la moarte!